Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον Κορκ

18:05 2/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ενα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην αγορά της Αγγλίας είναι...
ο νεαρός μέσος της Τσέλσι, Τακ Κορκ που αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και πραγματικά εντυπωσίασε.


Ήδη τον έχει ζητήσει από τους «μπλε» οι μισές ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου και έπεται συνέχεια…
Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων των Άγγλων  πολυσύνθετος μέσος έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της Μπλάκπουλ αλά και της Σαουθάμπτον που  έχουν ήδη λάβει το «πράσινο φως» από την Τσέλσι προκειμένου να ξεκινήσουν συζητήσεις
μαζί του. Το ίδιο έχει  προηγηθεί και με την Μπέρνλι που ήταν και η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

Στους «Κλάρετς» συμπλήρωσε μόνο τη φετινή σεζόν 40 συμμετοχές και ήταν  ένας από τους παίκτες-κλειδιά για τον Έντι Χάουι.  Παρόλα αυτά και με τις Σουόνσι και Λιντς να μπαίνουν και αυτές δυναμικά στο «κυνήγι» της απόκτησης του πολύ δύσκολα θα παραμείνει και του χρόνου στο «Τερφ Μουρ». Εξάλλου από την διοίκηση της Τσέλσι έχει ακουστεί πως με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ ο παίκτης είναι ελεύθερος να πάει όπου επιθυμεί.
Αυτές τις μέρες ο διεθνής αμυντικός μέσος απουσιάζει σε υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων της Αγγλίας που αγωνίζεται στον πρώτο προκριματικό γύρο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει  στο Ισραήλ.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα