NBA: Πούντο πούντο το δαχτυλίδι;

17:11 2/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με βάση τα τωρινά δεδομένα πάντως, βρίσκεται πιο κοντά προς Μαϊάμι μεριά...
αφού οι Χιτ του «βασιλιά» Λεμπρόν κατάφεραν να μπουν με το «δεξί» στη σειρά των τελικών με τους Μάβερικς.


Νέος στόχος των «Big Three», να διπλασιάσουν τις νίκες τους τα ξημερώματα της Παρασκευής και να πάνε στο Ντάλας για τα δύο ματς που ακολουθούν με τον «αέρα» του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του φετινού δαχτυλιδιού στον «μαγικό κόσμο» του NBA!

Ασφαλώς και οι «Μαβς» δεν θα κάτσουν με «σταυρωμένα τα χέρια», πόσο μάλλον όταν έχουν στις τάξεις τους έναν Ντιρκ Νοβίτσκι ο οποίος ξέρει
πως αυτή είναι ίσως η τελευταία του μεγάλη ευκαιρία για να στεφθεί πρωταθλητής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ  (+4.5)


Πιο «Big Three» από ποτέ αποδείχθηκε η τριανδρία Λεμπρόν- Ουέιντ- Μπος στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών, οδηγώντας εκ του ασφαλούς στη νίκη τους Χιτ με 92-84, με τους τρεις άσους να σημειώνουν συνολικά 65 από τους 92 πόντους της ομάδας του Σποέλστρα. «Κλειδί» για το 1-0 και η καλά προσαρμοσμένη άμυνα πάνω στον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος έμεινε μόλις στους 11 πόντους στο πρώτο μισό του αγώνα, ολοκληρώνοντας με 27 που δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για τους «Μαβς». Οι γηπεδούχοι καλούνται να διπλασιάσουν τις νίκες στο παιχνίδι που πλησιάζει, αν τα καταφέρουν θα πάνε με σαφέστατο πλέον ψυχολογικό προβάδισμα στα δύο ματς που ακολουθούν στο Τέξας.

Προβληματισμός στις τάξεις των «Μαβς»… Περισσότερο και από την ίδια την ήττα στον πρώτο αγώνα, ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός του Ντιρκ Νοβίτσκι στον δείκτη του αριστερού του χεριού, που θα τον αναγκάσει να αγωνιστεί με νάρθηκα για τους επόμενους τελικούς της σειράς. Η μπασκετική αξία ωστόσο, αλλά και το πείσμα του Γερμανού σούπερ σταρ, δεν χαμπαριάζει από ενοχλήσεις και μικροτραυματισμούς, γνωρίζοντας πως η φετινή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για να φορέσει το «δαχτυλίδι» του πρωταθλητή. Το γεγονός πως η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και σε απόσταση βολής μέχρι και τα μισά της τελευταίας περιόδου, αποδεικνύει πως τα πάντα και στο δεύτερο παιχνίδι θα κριθούν στις λεπτομέρειες.




Η πρόταση: Το δηλώνω απροκάλυπτα…  Θα πάω με το συναίσθημα! Και αυτό με οδηγεί στο διπλό των «Μαβς» του αγαπημένου όλων μας Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος δικαιούται να το φορέσει το «ρημαδιασμένο»! Μην με ρωτήσετε ποιο! Το δαχτυλίδι! Μου αρέσει άλλωστε το 2.80, όσο ρίσκο και αν εμπεριέχει. Σε χαμηλό σκορ και το δεύτερο παιχνίδι, Under 186 πόντων αφού οι άμυνες στους τρεις των Χιτ και στον ένα των Μάβερικς θα είναι ασφυκτικές. Η απόδοση της επιλογής μας στο 1.92 και μόνο στην 10Bet.com!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα