ΠΑΣΟΚ: Πετάξτε έξω Θόδωρο-Γιώργο-Μόσιαλο!

17:13 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το newsbomb political x-ray by alco... (Απριλίου) καταγράφει την οργή του κόσμου για συγκεκριμένα πρόσωπα του μέχρι πρότινος κυβερνώντος κόμματος, τα οποία ζητά να τεθούν δια παντός εκτός κινήματος, χρεώνοντάς τους –προφανώς- την ευθύνη για τη διακυβέρνηση που οδήγησε στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και τον ελληνικό λαό σε πρωτόγνωρα επίπεδα φτώχειας.
Συγκεκριμένα, ένας στους δύο Ελληνες στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ
ότι, αν θέλει να έχει μέλλον ως κόμμα, πρέπει να εκδιώξει από τις τάξεις του τον κ. «αντιπρόεδρο» Θόδωρο Πάγκαλο (καλά, αυτός το κατάλαβε νωρίς κι έφυγε από μόνος του…) και τον κ. «τσάρο της Οικονομίας» Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Επίσης, ένας στους τρεις Ελληνες θέλει να δει το ΠΑΣΟΚ να απαλλάσσεται από τον κ. «κυβερνητικό εκπρόσωπο» Ηλία Μόσιαλο και τον κ. «ζεν πρεμιέ» Παύλο Γερουλάνο.
Το εντυπωσιακό –και το χειρότερο για τους προαναφερθέντες, οι τρεις τελευταίοι από τους οποίους έμειναν στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως οι «κηπουροί» του Γιώργου Παπανδρέου- είναι ότι σχεδόν ίδια είναι και τα ποσοστά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί δεν έχουν θέση στην επόμενη μέρα του κόμματος. Με άλλα λόγια, ότι έχουν τελειώσει πολιτικά και θα είναι προς το συμφέρον του κόμματος αν δεν διανοηθούν καν να βάλουν υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Βεβαίως, κάποιοι εξ αυτών το έχουν ήδη λάβει το μήνυμα και κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή, άλλοι όμως είναι σίγουρο ότι θα αναζητήσουν το "σωσίβιο" της βουλευτικής έδρας. Το ζήτημα είναι αν το κόμμα θα επιλέξει να κάνει μια νέα αρχή, ή θα αφεθεί να ταλαιπωρείται από βαρίδια του παρελθόντος, μόνο και μόνο για να γλιτώσουν ορισμένοι τα μπλεξίματα που έρχονται.
Το συγκεκριμένο εύρημα λέει πολλά για τον βίο και την πολιτεία ειδικά των κυρίων Παπακωνσταντίνου και κυρίως των Μόσιαλου και Γερουλάνου, που πρόλαβαν να φθείρουν πλήρως το πολιτικό τους κεφάλαιο, σε πολύ σύντομο χρόνο παραμονής τους στην πολιτική σκηνή του τόπου.

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα