Η Ριάνα κλέβει την παράσταση!

16:48 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το μοντέλο Μπρούκλιν Ντέκερ, αλλά και η μελαχρινή-μετά από πολλά χρόνια- Ριάνα έκλεψαν την παράσταση... στο αεροπλανοφόρο «George Washington» που είχε αράξει σε λιμάνι του Τόκιο.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού η ταινία «Battleship» είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με θέμα μια άγρια ναυμαχία στον Ειρηνικό, που δόθηκε ανάμεσα σε στόλο ανθρώπων και εξωγήινων που έφτασαν στη Γη με στόχο να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με την Espressonews.gr o σκηνοθέτης και όλο σχεδόν το καστ μίλησαν στους δημοσιογράφους για την ταινία
και πόζαραν στους φωτογράφους στο αεροπλανοφόρο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Η Μπρούκλιν Ντέκερ, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ο Τέιλορ Κιτς, ο Ταντανόμπου Αζάνο και η Ριάνα τόνιζαν ότι τα γυρίσματα της ταινίας αποδείχθηκαν γι' αυτούς μια πολύ καλή εμπειρία και συνεργασία.

Η Ριάνα λίγο προτού εμφανιστεί στο αεροπλανοφόρο είχε φροντίσει να ανεβάσει φωτογραφίες με το νέο χρώμα και χτένισμά της στο Twitter, εξηγώντας στους θαυμαστές της ότι της είχε λείψει το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της.

Πάντως, κύκλοι της παραγωγής της ταινίας τονίζουν ότι η Ριάνα -στον ρόλο της Κόρα Ρικς- εξέπληξε τον σκηνοθέτη με τις υποκριτικές της ικανότητες. Η σταρ της r’n’b δήλωσε ότι ενθουσιάστηκε με το σενάριο και ότι έκανε το τόλμημα να υποδυθεί τον πρώτο της ρόλο στη μεγάλη οθόνη «με μεγάλη χαρά, πειθαρχία και μελέτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα