ΠΑΡΟΣ: Ο ύποπτος για την υπόθεση κακοποίησης της 15χρονης

12:22 4/8/2012 - Πηγή: 24wro

Και ενώ η 15χρονη που βρέθηκε σοβαρότατα τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου, συνεχίζει να... νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο, οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται να αποδίδουν. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και τα όσα
δημοσιεύει η εφημερίδα Το Βήμα, οι έρευνες στρέφονται πλέον στο πρόσωπο ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, και ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί,
με προορισμό την Αθήνα.

Ο αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του πυ βρίσκεται κοντά από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη και συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης.

αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από δεκάδες άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και σε κοντινά σημεία.

Ωστόσο, οι διωκτικές αρχές απηύθυναν και δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο τους. Η αστυνομία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση εις βάρος του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα