Παραδόθηκε καταζητούμενη για την άγρια δολοφονία στην Καλαμάτα

14:23 20/1/2012 - Πηγή: 24wro


Στις διωκτικές αρχές παραδόθηκε ένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία του 35χρονου πατέρα στην...
Καλαμάτα και του δίχρονου γιου του.

Πρόκειται για τη σύντροφο του Χ.Β. που διαφεύγει ακόμη τη σύλληψη και ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, που έχει οδηγηθεί στις φυλακές, αποτελούσαν το
αρχηγικό δίδυμο της οργάνωσης.

Η γυναίκα, με τη συνοδεία δικηγόρου, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου και απολογήθηκε στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες πρόκειται να παραδοθεί στις αρχές και ο ίδιος ο Χ.Β. Εις βάρος της γυναίκας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή της ως μέλος στην εγκληματική οργάνωση. Εν τω μεταξύ, χθες θα έδινε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια ο φερόμενος ως εκτελεστής 29χρονος Αλβανός Χ.Τ., ο οποίος μαζί με άλλο μέλος της οργάνωσης, τον Β.Δ., κατηγορούνται για το αποτρόπαιο διπλό έγκλημα του Αλβανού και του αγοριού του.

Ωστόσο, οι συνήγοροί του διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για τη συμπληρωματική κατάθεση του πελάτη τους, επειδή εκκρεμούν κάποιες νομικές διαδικασίες. Οπως ανέφεραν, ακόμη δεν τους έχει παραδοθεί το πλήρες ψηφιακό υλικό με τις συνομιλίες από την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Αλβανού και των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Επίσης, τόνισαν ότι η διαδικασία καθυστερείται και από μια προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης που έχει κατατεθεί από συγκατηγορούμενο του πελάτη τους. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ένας 49χρονος, ενώ καταζητείται ο Χ.Β.
Keywords
Τυχαία Θέματα