Μπαράζ εισβολών από ληστές σε σπίτια και καταστήματα

14:02 20/1/2012 - Πηγή: 24wro
Η ανασφάλεια και ο φόβος βασιλεύουν σε όλη την Ελλάδα εξ αιτίας της δράσης των συμμοριών που εισβάλλουν στα σπίτια και τα καταστήματα και ...
τρομοκρατούν ή ενίοτε τραυματίζουν ανυπεράσπιστους πολίτες. Μέσα σε ένα 24ωρο, οι κακοποιοί εξαπέλυσαν ένα ακόμη μπαράζ επιθέσεων.

Στην Σαγιάδα της Θεσπρωτίας, μια 73χρονη γυναίκα έζησε στιγμές αγωνίας μέσα στο σπίτι της, όταν βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με τρεις άγνωστους δράστες που είχαν διαρρήξει την πόρτα. Οι κακοποιοί χτύπησαν άγρια την άτυχη γυναίκα για
να της αρπάξουν όσα χρήματα είχε –περίπου 200 ευρώ- μια χρυσή αλυσίδα και την χρυσή βέρα της, πριν εξαφανιστούν ανενόχλητοι.

Σε χωριό του δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία, δύο άγνωστοι όρμησαν στο σπίτι ενός 27χρονου και, αφού τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν, άρπαξαν μία ηλεκτρική συσκευή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση!

Στη Γουμένισσα Κιλκίς, δύο άγνωστοι μπήκαν ξαφνικά στο καφενείο ενός 35χρονου και απαίτησαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις! Όταν εκείνος αρνήθηκε, τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του τραυματίζοντάς τον, άρπαξαν 130 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στην Τερπνή Σερρών, τρεις κουκουλοφόροι παραβίασαν την εξώπορτα ενός σπιτιού και ξύπνησαν απότομα το ζευγάρι των ιδιοκτητών ακινητοποιώντας τους με την απειλή μαχαιριού. Ανακάλυψαν 100 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και ένα laptop και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Στο Δημητρίτσι Σερρών, εφιαλτικό ξύπνημα περίμενε ένα ζευγάρι που κοιμόταν ανυποψίαστο, όταν πέντε κουκουλοφόροι που κρατούσαν όπλο και μαχαίρι τους ξύπνησε και ζήτησε τα χρήματά τους. Οι δράστες άρπαξαν 100 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας ήταν πιο τυχεροί καθώς οι άγνωστοι διαρρήκτες απέφυγαν να τους ξυπνήσουν! Άρπαξαν αθόρυβα μία τσάντα με άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κλειδιά από τα δυο αυτοκίνητα της οικογένειας.

Το ένα δεν είχε καύσιμα και το άφησαν, αλλά ένας γείτονας τους είδε που διέφυγαν με το δεύτερο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι κακοποιοί εντοπίστηκαν και καταδιώχθηκαν, αλλά έπεσαν σε ένα τοιχίο, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζοί.

Στην Χίο, τρεις άγνωστοι νεαροί παραβίασαν το παράθυρο μιας 88χρονης, μπήκαν στο σπίτι της και άρπαξαν 500 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια ξύπνησε και τους είδε, αλλά πρόλαβαν να εξαφανιστούν τρέχοντας και δεν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς που κάλεσε η γριούλα.

Στην Αγριά Βόλου, τρεις κουκουλοφόροι διέρρηξαν τη μονοκατοικία γνωστού γιατρού παραβιάζοντας την πόρτα ασφαλείας, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με όλοι την οικογένεια που δεν κοιμόταν! Έτσι, έφυγαν άπρακτοι τρέχοντας.

Στους Καρυώτες Λευκάδας, άγνωστοι διέρρηξαν μια απομονωμένη μονοκατοικία χωρίς να τους αντιληφθεί η ηλικιωμένη ένοικος, έκλεψαν αντικείμενα αξίας περίπου 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα