Παππούς συνελήφθη με κοκαΐνη και χάπια

23:28 18/11/2012 - Πηγή: 24wro
Λόγω ηλικίας πίστευε ότι θα περνούσε απαρατήρητος ένας 66χρονος που...
κυκλοφορούσε στην περιοχή Καρδάμαινα της Κω έχοντας μαζί του κοκαΐνη βάρους δυο γραμμάριων! Όμως, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τον «μυρίστηκαν» και τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά που είχε μαζί του ο 66χρονος, ενώ οι κατηγορίες σε βάρος του φορτώθηκαν ακόμη περισσότερο όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και αποκαλύφθηκε ότι είχε στην κατοχή του και16 ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Ο «παππούς» των ναρκωτικών συνελήφθη
και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Σε άδειες συσκευασίες από καπνό διατηρούσε το χασίς ένας 35χρονος που συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ελευθερούπολης που είχαν πληροφορίες γι’ αυτόν, έκαναν έρευνα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του όπου κατέσχεσαν έξι συσκευασίες καπνού με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,2 γραμμαρίων και άλλες… 81 κενές με υπολείμματα χασίς. Ακόμη, βρήκαν 16 δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 88,8 γραμμαρίων, αλλά και περίπου 300 σπόρους κάνναβης που σκόπευε να φυτέψει ο δράστης ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
moneypost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα