ΠΑΟΚ: Κόντρα στα προβλήματα

12:40 10/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στον αποψινό αγώνα...


Τρεις βαθμούς, προκειμένου να οδηγηθεί στα play-offs με το μικρότερο δυνατό μειονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού, θέλει ο ΠΑΟΚ απόψε στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή (19:00, Novasports
1). Ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για τη στελέχωση της ενδεκάδας καθώς τραυματίες είναι οι Γκαρσία, Μαλεζάς, Σαβίνι και Φιλομένο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κοντρέρας.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 και στην τελευταία δοκιμή έδειξε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Μπαλάφα ως παρτενέρ του Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και το δίδυμο Βιτόλο-Φωτάκη ως κεντρικά χαφ αντί των Αρίας και Τσουκαλά που είχαν δοκιμαστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι η πιθανότερη σύνθεση για τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ματς είναι η ακόλουθη: Χαλκιάς (τερματοφύλακας), Λίνο (αριστερό μπακ), Σνάουτσνερ (δεξί μπακ), Τσιρίλο, Μπαλάφας (στόπερ), Βιτόλο, Φωτάκης (κεντρικά χαφ), Ελ Ζαρ (δεξί χαφ), Βιεϊρίνια (αριστερό χαφ), Ίβιτς (μεσοεπιθετικός) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ).

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετό, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα