ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

21:32 4/3/2012 - Πηγή: 24wro
Κάθε εμπόδιο για καλό...
λέει ο θυμόσοφος λαός μας και δεν έχει άδικο. Η πράξη σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αυτό αποδεικνύει κάθε φορά. Έτσι και στην περίπτωση του τουρισμού στην Ήπειρο, τελευταία γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ανάδειξής του στις αγορές του εξωτερικού, αφού εάν επενδύσουμε σωστά στο τουριστικό προϊόν, η τοπική κοινωνία και κατ’ επέκταση η οικονομία μας θα βγει κερδισμένη.

«Η κρίση μας έκανε να αφυπνισθούμε», ανέφερε στον «Π.Λ.» αυτοδιοικητικός παράγοντας, σχολιάζοντας τις τελευταίες δράσεις που αναλαμβάνει κυρίως η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία
με άλλους φορείς, όπως Δήμοι και Επιμελητήρια και που σκοπό έχουν την προβολή της περιοχής μας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Μάλιστα μια ακόμη ενημερωτική ευρεία σύσκεψη για τις Τουριστικές Εκθέσεις θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στα Γιάννινα και σ’ αυτή έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι Δήμοι, τα Επιμελητήρια και εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα