Πακέτο τους Βλαχοδήμους

08:52 30/4/2012 - Πηγή: 24wro
Τα δύο αδέρφια θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός στο Λιμάνι...
αφού εκτός από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο της Ξάνθης επιθυμεί να αποκτήσει και τον 18χρονο Οδυσσέα που αγωνίζεται στη Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει «συγκάτοικους» στου Ρέντη τους δύο Βλαχοδήμους, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος έχει αρχίσει επαφές και με τον νεαρό «Γερμανό» πορτιέρο.
Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Παναγιώτη,
τον επιθετικό της Ξάνθης, είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, η οικογένεια Βλαχοδήμου έχει και άλλο ταλέντο. Τον 18χρονο Οδυσσέα, ο οποίος ανήκει στη Στουτγκάρδη και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του Γερμανικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.
Μάλιστα, επειδή ο μικρός αδερφός του Παναγιώτη έχει γερμανική υπηκοότητα, είναι βασικός πορτιέρο όλων των μικρών εθνικών ομάδων στα «πάντσερ» από 15 ετών, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές με τις Κ15, Κ16, Κ17 και εσχάτως την Κ18 της Γερμανίας...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη επαφές με τον εκπρόσωπο των δύο παικτών, ενώ αν καταφέρει να αποκτήσει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που είναι πολύ γνωστός σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία.
Keywords
Τυχαία Θέματα