Παίζει το κεφάλι του με ΑΕΚ ο Φερέιρα;

10:45 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το σενάριο είναι κάπως τραβηγμένο, ωστόσο κυκλοφορεί ως φημολογία μέσα στην ΠΑΕ...
και στην Παιανία και ίσως έχει κάποια ρεαλιστική βάση.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές μέσα από την ομάδα, αν οι πράσινοι ηττηθούν την Πέμπτη από την ΑΕΚ, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να αντικατασταθεί ο Φερέιρα, με σκοπό να ταρακουνηθεί η ομάδα και έτσι ίσως προλάβει να σώσει την παρτίδα στα πλέι-οφ.

Μάλιστα κάποιοι το θεωρούν
αρκετά πιθανό παρά το γεγονός πως ο Γόντικας στηρίζει για την ώρα τον Πορτογάλο τεχνικό. Βέβαια ενδεχομένως να τον στηρίζει φαινομενικά και σε ότι έχει να κάνει με δημόσιες τοποθετήσεις του, ενώ στην πραγματικότητα να βλέπει και εκείνος πως ο 65χρονος τεχνικός έχει χάσει το παιχνίδι.

Το ζήτημα είναι πως μία τέτοια απόφαση ενέχει μεγάλο ρίσκο και δεν νομίζουμε πως μπορεί να το πάρει αυτό το ρίσκο μόνος του ο Γόντικας. Γι' αυτό έχουμε βάλει και το ερωτηματικό στον τίτλο. Αλλιώς θα το γράφαμε πιο σίγουρα. Θα φοβηθεί λογικά να βάλει υπηρεσιακό τεχνικό για τα επόμενα 4 ματς. Να ξέρετε πως αν ήταν ο Πατέρας ακόμη πρόεδρος, θα το βλέπαμε και ως πολύ πιθανό. Χωρίς να λέμε ότι αυτό είναι και το σωστό.

Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι. Ανάλογα την οπτική του καθένα. Θεωρείς τον Φερέιρα καμμένο χαρτί; Τον διώχνεις και ελπίζεις σε ταρακούνημα των παικτών. Θεωρείς πως φταίει λιγότερο από όλους; Τον κρατάς και περιμένεις.

Πάντως ο Φερέιρα έχει χάσει πολλούς πόντους μέσα στην ομάδα, ο Γόντικας μαθαίνει από παίκτες ότι δεν παλεύεται η κατάσταση και μόνο με θαύμα θα ανακάμψουν και θα βγάλουν την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό τον προβληματίζει αφάνταστα και παρότι όλοι θα το αρνηθούν, υπάρχει η σκέψη της αλλαγής του Πορτογάλου σε περίπτωση ήττας από την Ένωση (σε ένα εντός έδρας ματς).

Τώρα αν τελικά θα προχωρήσουν σε αυτό το ακραίο σενάριο θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Αν δεν κερδίσουν την ΑΕΚ πάντως, πολλοί θα έχουν πρόβλημα και η ομάδα θα χρειαστεί ένα ηλεκτροσόκ.


theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα