Κυριε Παπανδρεου καντε και κατι καλο για την Ελλαδα,φυγετε!!

Εχει κουρασει και στο εσωτερικο και κυριως το εξωτερικο η κατασταση της κυβερνητικης απραξιας,λογια και υποσχεσεις που δεν βγαζουν πουθενα,με ατελειωτα υπουργικα συμβουλια τα οποια γινονται για να πεισθουν οι υπουργοι να εφαρμοσουν το προγραμμα που οι ιδιοι εχουν ψηφισει εδω και μηνες.

Η χωρα καταρρεει απο παντου ενω εκεινοι πιστευουν οτι εχουν ολο τον χρονο δικο τους για να μαζευονται και να συζητουν μετρα τα.....
οποια μετα αδυνατουν να παρουν η ανταγωνιζονται για την καρεκλα που θα μεινει κενη λες και για αυτο τους ψηφισε ο ελληνικος λαος.

Η πληρης αποχαυνωση η οποια καλυπτεται με διαγγελματα τυπου"ειμαστε οι καλυτεροι και θα παρουμε το πρωταθλημα ακομη και με 10 παιχτες"δεν πειθει ουτε την ελαχιστη μειοψηφια που τους υποστηριζει και η οποια το κανει ακομη επειδη τρωει την ωρα που οι υπολοιποι πεινανε.

Οι διαβεβαιωσεις οτι τελικα θα νικησουμε ενω απο παντου τα μυνηματα ειναι οχι χασαμε και στον τελικο προκαλουν πλεον ανησυχια για το αν μπορει ο διαχειριστης μας να καταλαβει την κατασταση και να αξιολογησει σωστα το τι πρεπει να κανει.

Ηδη οι δελφινοι κανουν τα πρωτα βηματα για την επομενη ημερα,κανεις δεν εχει εμπιστοσυνη οτι αυτος ο συρφετος εχει τις ικανοτητες να κανει εστω και τις ελαχιστες κινησεις για την αποτροπη των επομενων γεγονοτων,απλα κωλυσιεργει περιμενοντας ενα θαυμα το οποιο δεν ερχεται προκαλωντας τους πανικο κρυμμενο πισω απο χαμογελα ηττας.

Κυριε Παπανδρεου αποτυχατε,και αποτυχατε οικτρα,μονο εσεις δεν το καταλαβαινετε και το τσουρμο που εχετε γυρω σας,αν και μερικοι απο αυτους το εχουν παρει χαμπαρι ηδη,δεν μπορειτε σαν καμμενο χαρτι να συζητατε για το μελλον της χωρας οταν κανεις δεν θεωρει οτι μπορειτε να κανετε κατι για αυτο.

Καντε κατι καλο για την Ελλαδα επιτελους....

Φυγετε.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα