Παγίδα Παπαδήμου-Καρατζαφέρη στο Σαμαρά

17:16 11/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το θέμα των επικουρικών συντάξεων δημιουργεί κόντρα Σαμαρά με Παπαδήμο και Καρατζαφέρη...
Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν συνεχείς αναβολές επί κάποιων θεμάτων στα Υπουργικά Συμβούλια. Ποιο είναι το σχέδιο ; Σύμφωνα με το olympia θέλουν να στριμώξουν τον Σαμαρά
για να συναινέσει σε όλα…
Εδώ και μέρες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ενώ είπε ότι ακόμα και αν αποχωρήσει από την μεταβατική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τι ήθελε να πει με αυτό; Ότι θα αποχωρήσει για ένα και μόνο λόγο: για να αναγκάσει τον Σαμαρά σε αναδίπλωση και να συναινέσει σε όλα!
Είναι φυσικά άγνωστο, αν γι’ αυτό το θέμα μίλησε ο Παπαδήμος στον Πρόεδρο της ΝΔ στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, αφού δεν έγιναν δηλώσεις και δεν ακολούθησε καμία ανακοίνωση.
Πως θα ξεκινήσουν όμως όλα; Το Μαξίμου αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει σύγκληση των πολιτικών αρχηγών (Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη) με τον Λουκά Παπαδήμο, όταν ολοκληρώσει τις προσωπικές συναντήσεις μαζί τους και φυσικά ακόμα και πριν την έλευση της τρόικα.
Αν το «μήνυμα» δεν περάσει, τότε θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση Καρατζαφέρη, συνεχίζοντας να έχει στήριξη στον Σαμαρά, για να φτάσει τα πράγματα στα άκρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα