Οριστικός ο χωρισμός Αγγελικής Ηλιάδη και Κώστα Μηλιωτάκη;

02:12 19/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τα υπονοούμενα της τραγουδίστριας και η σχέση του Μπαμπίνου με τον συνθέτη...
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της CD single “Τραυματισμένος έρωτας”, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τις καινούργιες αρχές της ζωής της. Η όμορφη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε ανανεωμένη σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο “People” και τη Σοφία Χουντάση, και δεν δίστασε να αναφερθεί στον γιο της, στον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη,
αλλά και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσή τους.

“Εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει σημαντικά όπλα και εφόδια. Όλες οι επιτυχίες που έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι του Κώστα Μηλιωτάκη και των λοιπών συνεργατών μου. Υπήρξε απίστευτη η χημεία μεταξύ μας” είπε η Αγγελική Ηλιάδη και εξήγησε τους λόγους που διακόπηκε η επαγγελματική συνεργασία τους: “Προτού ακόμα χωρίσουμε με τον Κώστα, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεργαστούμε στην επόμενη δισκογραφική μου δουλειά. Εννοείται ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε και πάλι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας”.

Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι ο χωρισμός τους δεν επηρέασε τον γιο της Μπάμπη, καθώς “εξακολουθούν να βλέπονται. Η σχέση τους δεν έχει αλλάξει”. Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης της με τον Κώστα Μηλιοτάκη, τόνισε ότι “μας δένουν πολλά πράγματα και κάποια άλλα μας χωρίζουν. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όταν κάτι τελειώνει, πρέπει να τελειώνει για πάντα”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα ξανακάνει τατουάζ με το όνομα συντρόφου της: “Τέλος τα τατουάζ”!

fthis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα