Ολυμπιακός - Λάρισα: Oι συνθέσεις των δυο ομάδων

19:45 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Την Λάρισα υποδέχεται στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρωταθλητής κυνηγώντας... το ρεκόρ του απόλυτου στην έδρα του και το  ΤhePlayer σας μεταφέρει τον παλμό στην εξέδρα και τις φάσεις στον αγωνιστικό χώρο.


*18:37:  O Γεώργιος Δαρίβας βραβεύει τους πρωταθλητές Ελλάδος. Την τιμητική πλακέτα παραλαμβάνει ο εκ των αντιπροέδρων, Γιάννης Μώραλης.
* 18:33: Ο κόσμος έχει πάρει... φωτιά και δεν σταματάει να τραγουδάει υπέρ της αγαπημένης του ομάδας.
18:28: Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Νίκος Κωστένογλου
ως βασικούς, είναι οι εξής: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζας, Πλιάγκας, Κατσιαρός.
*18:27: Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν στο αγωνιστικό χώρο και αποθεώνονται.
* 18:23:  Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατεβάζει την εξής ενδεκάδα: Νικοπολίδης, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλος, Ριέρα. 
* 18:19: Την αποθέωση γνωρίζει ο Αντώνης Νικοπολίδης, όταν εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.  Καταχειροκροτείται και ο κόσμος φωνάζει ρυθμικά το όνομα του.
* 18:14: Πατάει... χορτάρι και η υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΛ.
* 18:09: Μόλις μπήκαν μέσα οι τερματοφύλακες της Λάρισας για προθέρμανση και γιουχάρονται από τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο.
*17:58: Αρκετός κόσμος βρίσκεται ήδη στις εξέδρες. Περίπου 5.000 φίλαθλοι είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και περιμένουν να αποθεώσουν τους πρωταθλητές.

theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα