ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…


«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κοροϊδεύουν τον κόσμο» τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Για τα δύο μεγάλα κόμματα πρόσθεσε ότι τάζουν διάφορα, ενώ είναι αυτοί που υπέγραψαν το μνημόνιο. Αντικειμενικά δεν υπάρχει περιθώριο συμφωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στο ραδιόφωνο
του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Για κολοσσιαίες ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που με την δειλία και την ατολμία τους έφεραν το λαό σε αυτή την κατάσταση έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη... από το Περιστέρι. Μίλησε επίσης για «τα κόμματα της δραχμής» τα οποία καλούν τους πολίτες να αυτοκτονήσουν με σκοπό να γιγαντωθούν εκλογικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι σε τυχοδιωκτικά παιχνίδια της μάλλον ενωμένης Αριστεράς δεν συμμετέχουμε. Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν τη νοούμε και δεν τη συζητάμε. Πρόσθεσε ότι η ψήφος στη ΔΗΜΑΡ είναι ψήφος αποφασιστικότητας για το ξεπέρασμα της κρίσης.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή τόνισε ο Πάνος Καμμένος από το Ηράκλειο της Κρήτης.
«Θα δεχθώ συνεργασία με τους πάντες, αρκεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα» επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ ο Στέφανος Μάνος, πρόεδρος της Δράσης επαναλαμβάνοντας την πρόταση του για κατώτατη σύνταξη στα 700 ευρώ που θα δίνεται μετά τα 67 έτη.
Μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στο δημαρχείο Αχαρνών η Λούκα Κατσέλη εκτίμησε ότι τα μέτρα του δεύτερου Μνημονίου θα οδηγήσουν μαθηματικά τη χώρα σε στάση πληρωμών και υπογράμμισε ότι η Κοινωνική Συμφωνία θέλει να σταματήσει «τον κατήφορο που συμπαρασύρει στο διάβα του νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξαθλιώνει εργαζόμενους και μισθωτούς, και οδηγεί τους νέους στην ανεργία».
Keywords
Τυχαία Θέματα