Οικογενειακός καβγάς σε πάρτι εξελίχθηκε σε μακελειό

06:30 26/7/2011 - Πηγή: 24wro

Οικογενειακός καβγάς εξελίχθηκε σε μακελειό κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων σε...



 πίστα πατινάζ στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του εντεκάχρονου παιδιού που έκανε το πάρτι πυροβόλησε έξι ανθρώπους μεταξύ των οποίων και τη γυναίκα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το αμόκ που είχε ως αποτέλεσμα πέντε νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, ήταν η συνέχεια του καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον δράστη και τη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν στο Forum
Roller World στο Γκραν Πρερί του Τέξας.

«Ηταν μια οικογενειακή διένεξη που εξαπλώθηκε γρήγορα» δήλωσε ο διευθυντής της τοπικής αστυνομίας, Τζον Μπρίμερ, που πρόσθεσε ότι «οι πυροβολισμοί διήρκεσαν μερικά δευτερόλεπτα».

Η οικογένεια είχε κλείσει όλο το κέντρο ρόλερ σκέιτ για τα γενέθλια του γιου τους, οπότε εκεί βρίσκονταν φίλοι του παιδιού και οι γονείς τους που γνώριζαν τον δράστη.

«Ηταν φιλικός άνθρωπος. Δεν πιστεύω αυτό που έγινε. Ηταν σωστός οικογενειάρχης» δήλωσε για τον δράστη ο Σεν Νγκουγιέν, πατέρας μιας 12χρονης που ήταν στο πάρτι.

Αμέσως μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί ειδοποιήθηκε η αστυνομία που απομάκρυνε τους πανικόβλητους γονείς και τα παιδιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα περισσότερα θύματα φαίνεται να είναι ασιατικής καταγωγής. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα του δράστη και των θυμάτων, ούτε και οι ηλικίες τους.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν παιδιά μεταξύ των νεκρών ή των θυμάτων.

Τέλος, από τα μέλη της οικογένειας του δράστη γνωστή είναι μόνο η κατάσταση του ίδιου. «Ο ύποπτος ως δράστης κατέληξε από το τραύμα από σφαίρα που προκάλεσε ο ίδιος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα