Οι πιο αγενείς πόλεις του κόσμου

06:30 26/7/2011 - Πηγή: 24wro

Οι παρακάτω πόλεις δεν είναι για τους λιγόψυχους. Είναι φημισμένες για το “ύφος” τους, για κατοίκους που...



 παλεύουν για να ανοίξουν δρόμο μέσα στον κόσμο και περηφανεύονται γι’ αυτή την ικανότητά τους. Θεωρείτε πως καθυστερεί το σέρβις; Δεν έχει παστράμι επάνω σε ψωμί σίκαλης για εσάς! Σ’ αυτές τις μεγάλες μητροπόλεις, ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Εδώ μία τεράστια μάζα της ανθρωπότητας πρέπει να συνυπάρξει μέσα σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αλλά αυτό είναι που κάνει αυτές τις πόλεις τόσο ενδιαφέρουσες.
“Ακονίστε” τους αγκώνες σας για μία διαμονή σ’ αυτά
τα ξέφρενα μέρη όπου οι καλοί τρόποι είναι δυσεύρετοι.

Παρίσι



Οι Παριζιάνοι έχουν τυποποιηθεί ως οι πιο κακόκεφοι, αγενείς και αυτάρεσκοι Ευρωπαίοι. Και για να λέμε την αλήθεια, γιατί να μην είναι; Ζουν σε μία από τις πιο όμορφες, ποιητικές πόλεις του πλανήτη, έτσι δικαιούνται να έχουν λίγο ύφος. Όταν η αίσθηση της ανωτερότητας τους γίνεται κακεντρεχής, είναι τότε που τα πράγματα γίνονται ζόρικα. Εδώ είναι ορισμένα απλά tips για να ελαχιστοποιήσετε την αμείλικτη χλεύη από έναν «συγκαταβατικό» Παριζιάνο: ποτέ μην παραγγείλετε μία μπριζόλα καλοψημένη – στους Γάλλους αρέσει το κρέας τους «στο αίμα». Και μη ζητήσετε ποτέ κέτσαπ. Είναι όπως λένε, δείχνει ακαλλιέργητο άνθρωπο. Και, σας παρακαλούμε, να θυμάστε να χρησιμοποιείτε πάντα την πιο ήρεμη φωνή σας. Πάρτε παράδειγμα από τους Παριζιάνους, που είναι γενικά χαμηλόφωνοι. Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό για τους Γάλλους από έναν ξένο που «γκαρίζει». Oh mon dieu!

Μιλάνο



Υπάρχει μία αρκετά μεγάλη ποσότητα από ενδυματολογικό σνομπισμό στο Μιλάνο που κάνει τους περισσότερους τουρίστες να ξεχωρίζουν αμέσως. Εδώ είναι το μέρος που οι ιταλοί σχεδιαστές όπως οι Versace, Prada, Dolce & Gabban και Gucci έρχονται για να επιδείξουν την πραμάτεια τους και ένας ενοχλητικά μεγάλος αριθμός από αφύσικα ψηλά και αδύνατα μοντέλα κάνουν τους υπόλοιπους από εμάς να αισθανόμαστε σαν νάνοι σε καρό πουκάμισα.
Πολλοί τουρίστες στο Μιλάνο είναι τα θύματα μίας μια και έξω “εμπειρίας”, αυτής που τους κάνει να αισθάνονται λες και τα σορτς που πήραν σε προσφορά από τα Gap δεν είναι ξεπερασμένα και της προηγούμενης χρονιάς, αλλά εντελώς απορριπτέα, ένα συναίσθημα που μπορεί πολύ εύκολα να καταλήξει σ’ ένα ολοκληρωτικό, εκμηδενιστικό συναίσθημα ασημαντότητας.
Θα χαλαρώσετε όταν συνειδητοποιήσετε πως στη τιμή ενός από τις φανταχτερές, μοδάτες, τσάντες τους, μπορείτε να αγοράσετε 300 ζευγάρια από απλά, αλλά πολύ βολικά σορτς. Ποιο είναι το κορόιδο τώρα;

Λονδίνο



Το Λονδίνο είναι η πόλη της επιδεικτικής μεγαλοπρέπειας, από τότε που η Βρετανική μοναρχία ήταν η κυρίαρχος μίας παγκόσμιας αυτοκρατορίας. Οι Λονδρέζοι λειτουργούν κάτω από ένα κώδικα ευγένειας που είναι την ίδια στιγμή αδιαπέραστο και απατηλό. Οι Βρετανοί, κάτω από το ένδυμα της Βικτοριανής τους ορθότητας, παραμένουν οι διαβόητοι επαγγελματικοί
Keywords
Τυχαία Θέματα