Οι κυρίες των κυρίων, στην Κωνσταντινούπολη

12:53 13/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ποιες είναι οι ομορφότερες σύντροφοι των παικτών του Final Four; Με τον τελικό του Final Four να...
διεξάγεται μεταξύ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚ Μόσχας, αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, ρίχνουμε μία ματιά στις ομορφότερες συντρόφους των παικτών των μεγάλων ομάδων.

Δημήτρης Διαμαντίδης-
Βερίνα Χιώτη:
Η σύντροφος του αρχηγού του Παναθηναϊκού, εδώ και δύο περίπου χρόνια, που είναι ζευγάρι, τραβάει πάνω της τα βλέμματα όλων, κάθε φορά που εμφανίζεται στο γήπεδο. Η γνωριμία τους έγινε στο νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν η Βερίνα, που έχει στο βιογραφικό της και σπουδές υποκριτικής. Τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας το Καλοκαίρι.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους- Άννα Δούκα:
Ο Λιθουανός άσος του παρκέ έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας, αφού στα μάτια του γνωστού μοντέλου έχει βρει την οικογενειακή γαλήνη που έψαχνε. Το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο υποδέχτηκε στον κόσμο την πρώτη του κόρη.

Μάικ & Σάρα Μπατίστ:
Το ζευγάρι γνωρίζεται 18 χρόνια, από όταν αυτή ήταν 18 και αυτός 17 χρονών, αλλά άρχισαν αν βγαίνουν δύο χρόνια αργότερα και έκτοτε είναι αχώριστοι. Η πρόταση γάμου έγινε στην Αθήνα, Πριν από έξι χρόνια επισημοποίησαν την σχέση τους, και έχουν έναν γιο δύο ετών.

Αντρέι & Μάσα Κιριλένκο:
Η σύζυγος του παίκτη της ΤΣΣΚ είναι διάσημη τραγουδίστρια στην χώρα της, και κόρη του θρυλικού παίκτη της ομάδας, Αντρέι Λοπάτοφ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κατασκήνωση μπάσκετ στη Ρωσία, ενώ ο Αντρέι έχει εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ της γυναίκας του. Το ζευγάρι ζει στη Γιούτα των Η.Π.Α. και έχει αποκτήσει δύο γιους.

Κώστας Τσαρτσαρής- Λίνα Παπαδημητρίου
Το ζευγάρι, που απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του τον περασμένο Φεβρουάριο, αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο στον Βόλο. Πρόσφατα, μάλιστα, είδαμε σε εβδομαδιαίο περιοδικό τους δυο τους σε οίκο νυφικών, όπου η Λίνα δοκίμασε φορέματα για την μεγάλη μέρα.

Γιώργος Πρίντεζης- Βιβή Τσιάμη:
Όσο κι αν τα δημοσιεύματα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τους θέλει μία πιο ερωτευμένους από ποτέ, μία να χωρίζουν, η σχέση του παίκτη του Ολυμπιακού και της πρώην Playmate καλά κρατεί.

Βασίλης Σπανούλης- Ολυμπία Χοψονίδου:
Τον περασμένο μόλις μήνα το ζευγάρι, που η σχέση τους μετράει τέσσερα χρόνια, υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο του. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού και η πρώην Σταρ Ελλάς παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο με θρησκευτικό γάμο, και έχουν έναν ακόμα γιο, τριών ετών.

Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα