Οι δράστες επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος

12:55 6/8/2011 - Πηγή: 24wro
«Γλυκάθηκαν» την πρώτη φορά και επισκέφθηκαν ξανά το κοσμηματοπωλείο, δύο... αλλοδαποί δράστες υπήκοοι Πολωνίας, οι οποίοι την Παρασκευή επιχείρησαν να κλέψουν για δεύτερη φορά κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 52χρονου ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, οι δύο άνδρες μπήκαν στο κατάστημά του και με τη μέθοδο της απασχόλησης προσπάθησαν να κλέψουν κοσμήματα.

Ο 52χρονος αντιλήφθηκε την πρόθεση των δύο ανδρών, τους πήρε στο κυνήγι και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει. Εκείνοι δε δίστασαν να τον χτυπήσουν και το έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν κατά την διαφυγή τους Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν προηγουμένως ενοικιάσει από γραφείο εκμίσθωσης οχημάτων. Η έρευνα εκεί «έδωσε» στους αστυνομικούς τα στοιχεία της ταυτότητας και της διαμονής των δύο ανδρών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι πρόκειται για δυο Πολωνούς, ηλικίας 59 και 25χρονων, οι οποίοι είναι οι ίδιοι που το Σεπτέμβριο του 2009, με την ίδιο μέθοδο είχαν κλέψει από το ίδιο κοσμηματοπωλείο, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 40.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες αναγνωρίστηκαν από τον 52χρονο και αναζητούνται.
Keywords
Τυχαία Θέματα