Ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ στο Onsports

15:50 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ένας εκ των προπονητών των ακαδημιών του Άγιαξ, ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ βρέθηκε στην Αθήνα για να ...
παρουσιάσει τα τμήματα υποδομής του «Αίαντα» στην χώρα μας και το Onsports συζήτησε με τον Ολλανδό αυτό το εγχείρημα

Καταρχάς δώσαμε τα συγχαρητήρια μας στον Φρανκ Ντε Μπουρ αφού η οικογένεια του έγινε για ακόμη μια φορά… περήφανη, μιας και την Κυριακή (15/05) ο δίδυμος αδερφός του Φρανκ, οδήγησε τον Άγιαξ στην
κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 7 ολόκληρα χρόνια…


«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πολύ ευγενικό εκ μέρους σας. Χαίρομαι πολύ για τον αδερφό μου. Είναι φανταστικό το γεγονός πως κατακτήσαμε ξανά το πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ».

Στην συνέχεια ρωτήσαμε τον πρώην άσο του Άγιαξ και της Μπαρτσελόνα για το εγχείρημα του «Αίαντα» στην χώρα μας: « Ο στόχος μας είναι να διδάξουμε στους νεαρούς παίκτες σωστά το ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα σχέδιο. Να δώσουμε τις γνώσεις μας στις ακαδημίες μας εδώ στην Ελλάδα. Θέλουμε να φέρουμε την σωστή κουλτούρα και να φτιάξουμε σωστούς ποδοσφαιριστές αλλά και πάνω από όλα σωστούς ανθρώπους».

Η ακαδημία του Άγιαξ στην χώρα μας είναι η πρώτη που δημιουργεί ο ολλανδικός σύλλογος στην χώρας μας και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον κύριο Γιώργο Καζιάνη, ο οποίος πριν από 9 χρόνια ξεκίνησε την προσπάθεια να φέρει τον «Αίαντα» στην χώρα μας, κάτι που παραδέχθηκε και ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ.

«Ήταν μεγάλη η προσπάθεια που έκανε ο Γιώργος (σ.σ. εννοεί τον κύριο Καζιάνη). Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη του για τον ποδόσφαιρο όπως και όλων των Ελλήνων. Η αγάπη σας για το ποδόσφαιρο είναι η παρόμοια με εκείνη των Τούρκων. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην χώρα σας ωστόσο δεν υπάρχει καλή δομή και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα».

Δυστυχώς κάπου εκεί τελείωσε ο χρόνος μας με τον Ρόναλντ Ντε Μπουρ, ο οποίος… «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους και από μικρούς θαυμαστές ωστόσο δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν υπογράφοντας αυτόγραφα σε μικρούς αλλά και… μεγάλους θαυμαστές!

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα