Θα κρατήσει όλα τα αστέρια της η Ουντινέζε

15:50 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Τζιανπάολο Πότζο αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και δήλωσε πως...
από τη στιγμή που η Ουντινέζε παίξει τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν προτίθεται να πουλήσει κανένα από τα αστέρια της ομάδας του.



Ο «ισχυρός άνδρας» των «μπιανκονέρι» είδε την Ουντινέζε να βγάζει «φωτιές» στο ιταλικό πρωτάθλημα και δεν σκοπεύει να χαλάσει την χημεία που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια του συλλόγου. Αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν και οι δικές του επιθυμίες και να μπορέσει να
χαρεί τους καρπούς των κόπων του στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Για να γίνει το όνειρο του Πότζο πραγματικότητα χρειάζεται να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μίλαν αφού προηγείται με δύο βαθμούς της 5ης Λάτσιο.

«Εφόσον πάρουμε την 4η θέση και παίξουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υπάρχον ρόστερ και να το ενισχύσουμε με ποιοτικές προσθήκες. Έχουμε εμπειρία από τον θεσμό και γνωρίζουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα αποκτώντας σημαντικούς παίκτες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης», δήλωσε στα ιταλικά Μέσα ο πρόεδρος της Ουντινέζε.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα