Ο πρώην της Παπαρίζου με νέα συνοδό

15:36 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στην πρώτη του έξοδο, πριν από λίγες ημέρες, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ...ο Νίκος Βέρτης, ο Τόνυ Μαυρίδης είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του.

Λίγο διάστημα μετά τον οριστικό χωρισμό του από την Έλενα Παπαρίζου, ο Τόνυ, όπως φαίνεται, προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη του διάθεση, ίσως και αυτοπεποίθηση, καθώς εντοπίστηκε να διασκεδάζει στον Νίκο Βέρτη, συνοδευόμενος από την πανέμορφη τραγουδίστρια Αναστασία Ζαννή.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο Τόνυ μπήκε με την παρέα του στο μαγαζί και κάθισε όχι πρώτο τραπέζι πίστα, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά σε έναν από τους πίσω καναπέδες. Ο ίδιος φαινόταν αυτή τη φορά να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν έμοιαζε μελαγχολικός, αλλά χαμογελούσε και έδειχνε να απολαμβάνει το πρόγραμμα και τις επιτυχίες του τραγουδιστή.

Πολλοί από τους θαμώνες στο μαγαζί τον αναγνώρισαν και τον κοιτούσαν επίμονα, εκείνος όμως αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα και κοιτούσε απλώς να περάσει καλά με την παρέα του. Στο πλευρό του Τόνυ καθόταν κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς η γνωστή τραγουδίστρια Αναστασία Ζαννή. Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν αν είναι η καινούργια του σχέση, ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει, αφού είναι γνωστό πως οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και είναι πολύ καλοί φίλοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα