Ο νέος έρωτας της Παπαρίζου

11:13 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
H Έλενα Παπαρίζου βρήκε τον… τέλειο άντρα!
Στο βιντεοκλίπ του νέου της κομματιού «Μr Perfect» η δημοφιλής τραγουδίστρια πολιορκείται από πολλούς sexy άντρες. Ανάμεσα στους τυχερούς είναι και το γνωστό μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Η Ελενα Παπαρίζου ολοκλήρωσε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Μr perfect», που φέρει την υπογραφή Βρετανών και Σουηδών παραγωγών. Πρόκειται για μια πολύ φροντισμένη δουλειά διεθνών προδιαγραφών, που έχει ήδη επαινεθεί για το concept και τα καλογυρισμένα πλάνα της.

Στο βιντεοκλίπ η Ελενα, που πραγματικά κάνει μια super sexy εμφάνιση, είναι περιτριγυρισμένη από πολλούς άντρες που επιδεικνύουν τα καλογυμνασμένα κορμιά τους και κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν.

Εκείνη όμως δεν δείχνει να εντυπωσιάζεται και -σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού της- δεν αναζητεί απλώς τον «τέλειο άντρα» αλλά εκείνον που θα της αποδείξει ότι είναι δικός της… («Δεν χρειάζεται να είσαι ο τέλειος άντρας με τα περισσότερα / αλλά αν με θέλεις, πρέπει να ξέρεις ότι δεν πρέπει να είσαι τέλειος. / Το καλό που σου θέλω είναι να είσαι κοντά στον τέλειο άντρα. / Ισως είμαι τρελή που στοχεύω τόσο ψηλά / αλλά χρειάζομαι αποδείξεις ότι είσαι δικός μου» είναι κάποιοι από τους στίχους του κομματιού.)

Ανάμεσα στους άντρες που τη διεκδικούν στο βιντεοκλίπ είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ένα από τα εντυπωσιακότερα μοντέλα της χώρας μας, ο οποίος κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ωστόσο ο σούπερ τυχερός που κατάφερε να την κερδίσει είναι ένας άλλος συνάδελφος του Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές από πλευράς εμφάνισης με εκείνον.

Ολα αυτά όμως συμβαίνουν στο βιντεοκλίπ, σύμφωνα με το σενάριο των παραγωγών. Στην πραγματικότητα η Ελενα Παπαρίζου δηλώνει μόνη, αν και κυκλοφορούν διάφορες φήμες ότι διατηρεί μυστική σχέση με ξένο συνεργάτη της, με τον οποίο ήρθε σε στενή επαφή μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη. Ο χρόνος θα δείξει…
Keywords
Τυχαία Θέματα