Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδιωξε τη μάνα του

14:22 19/1/2012 - Πηγή: 24wro
Δραστικά μέτρα πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να γίνει η ζωή του καλύτερη... Ξεκίνησε διώχνοντας τη μαμά…
Το ότι στην Ελλάδα η κατάσταση έχει ξεφύγει, και η μάνα έχει αδυναμία στον γιο της μέχρι εκείνος να «κλείσει» τα 55, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και στο εξωτερικό. Πάρτε για ...
παράδειγμα τους Άγγλους. Μόλις το παιδί περάσει τα 20 ή βρίσκει δουλειά, ή το διώχνουν από το σπίτι σαν το σκυλί, για να μη γίνει
ένας… χαραμοφάης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, άχρηστος δεν είναι. Και μπάλα ξέρει, και παιδί έκανε, και τη γυναίκα τη ζωής του γνώρισε, αλλά μέχρι τώρα, η μαμά, μαμά.
Η κυρία Ντολόρες όπως είναι το όνομά της, πήρε… πόδι από την οικεία Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σουπερστάρ, να αποφασίζει να πάρει νταντά για να κρατάει το παιδί.
Αυτή η κίνηση μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Πως ο Ρονάλντο το πάει σοβαρά με την Ιρίνα Σάικ και μάλλον θα παντρευτούν.
Το σπίτι στη Μαδρίτη πλέον έχει τρεις ένοικους, τον Κριστιάνο, την Ιρίνα και το παιδί.
Δεν γνωρίζουμε πως συμπεριφέρονται οι Πορτογάλες μάνες, αλλά η πιο λογική αντίδραση της μαμάς Ρονάλντο προς τον γιο της είναι αυτή: «Σου πήρε τα μυαλά αυτή η Ρωσίδα, ούτε αυγά δεν ξέρει να τηγανίζει, πως θα μεγαλώσει το παιδί με σας τους δυο; Να με παίρνεις τηλέφωνο παιδί μου.»
enimerwsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα