Ο καιρός σήμερα...

15:46 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Γενικά καλός θα είναι σήμερα ο καιρός και μόνο...
στα βόρεια κυρίως ορεινά αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ στα νότια θα έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές, ενώ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.....

Την Τρίτη, στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. 
apolitistosteki 
Keywords
Τυχαία Θέματα