Ο γόης του Greek Idol έγινε μπαμπάς

15:45 3/6/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Νίκος Τασσιόπουλος μιλάει για τις ...
όμορφες στιγμές που περνάει αλλά και για τις δύσκολες, όταν πριν από λίγο καιρό σκεφτόταν να μεταναστεύσει στην Ολλανδία και να εργαστεί σε εργοστάσιο. Ώριμος και κατασταλαγμένος, ο γόης του «Greek idol» απαντά αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» για τις καυτές προσωπικές στιγμές του που είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.

- Δύο χρόνια μετά το «Greek idol». Πώς είναι η ζωή σας σήμερα; «Είναι μια χαρά. Έχω γίνει μπαμπάς, έχω μια όμορφη κορούλα που είναι ήδη έξι μηνών, μια εξαιρετική γυναίκα και όλα είναι όμορφα. Το καλοκαίρι
σκοπεύουμε να παντρευτούμε».

- Πόσο έχει αλλάξει η κόρη σας τη ζωή σας; «Πάρα πολύ. Έχουν μεγαλώσει οι ευθύνες και πια σκέφτομαι πολύ πιο σοβαρά τη ζωή. Από τότε που γεννήθηκε η μικρή, είμαι πανευτυχής».

- Πότε γνωριστήκατε με τη σύντροφό σας; «Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Είχαμε χωρίσει για μια περίοδο, που συνέπεσε με το διάστημα που ήμουν στο παιχνίδι, και έπειτα βρεθήκαμε ξανά μαζί. Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό μου. Περνάμε υπέροχα μαζί».

- Ασχολείται επίσης με το τραγούδι; «Ναι. Όμως τώρα είναι μαζί με τα παιδιά, γιατί έχει ακόμη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, και ζει στην Ολλανδία».

-Κατοικεί μόνιμα εκεί; m«Ένα μεγάλο διάστημα του χρόνου έρχεται στην Ελλάδα και αντιστοίχως πηγαίνω εγώ στην Ολλανδία. Από την περίοδο που πρωτογνωριστήκαμε, είμαστε στο πηγαινέλα».

- Σκεφτήκατε να ζήσετε μόνιμα στην Ολλανδία; «Φυσικά και το σκέφτηκα, ειδικά αυτήν την περίοδο που βλέπω όσα γίνονται στη χώρα μας. Τον χειμώνα ήμουν στα πρόθυρα να φύγω. Είχα αποφασίσει να μετακομίσω μόνιμα στην Ολλανδία. Λίγες ημέρες πριν συμβεί, ήρθαν μαζεμένες κάποιες προτάσεις δουλειάς και έτσι αποφάσισα να παραμείνω».

- Τι δουλειά θα κάνατε εκεί; Σχετική με το τραγούδι; «Δεν τραγουδώ πολύ στα αγγλικά, όμως γράφω μουσική. Στην αρχή, προκειμένου να βγάλω κάποια χρήματα για να επιβιώσω, είχα αποφασίσει να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Αν τελικά πάω, σκοπεύω να δουλέψω σε κάποιο εργοστάσιο ή εστιατόριο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω οποιαδήποτε άλλη δουλειά».

- Έρχομαι στην περίοδο που βρισκόσασταν στο «Greek idol». Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εσάς τότε;

«Όχι, καθόλου. Ήταν πολύ θετική για τη ζωή μου η παρουσία μου στο «Greek idol». Δεν περιμένεις καμία παραγωγή να σε βοηθήσει και να σε «σπρώξει» σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Αν δεν κάνεις τα δικά σου βήματα, δεν έρχεται τίποτε. Μετά το παιχνίδι υπέγραψα συμβόλαιο με τη Sony Music και έχουμε κυκλοφορήσει ήδη δύο τραγούδια».

- Την εποχή που ήσασταν στο παιχνίδι, δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές σας. Πάρα πολλοί είπαν τότε πως ήταν ερωτική ταινία. Ήταν κάτι τέτοιο ή μια προσωπική στιγμή που διέρρευσε;

«Ήταν προσωπική στιγμή. Έκοψαν φωτογραφίες από το βίντεο και τις έβγαλαν στο Διαδίκτυο. Δεχόμουν απειλές για μεγάλο διάστημα».

- Νιώσατε άβολα τότε; «Ένιωσα πάρα πολύ άβολα. Η αλήθεια είναι ότι υποψιαζόμουν ότι μπο
Keywords
Τυχαία Θέματα