Ο Magic έκραξε τον LeBron

16:46 20/10/2011 - Πηγή: 24wro
Magic Johnson εναντίον LeBron James! Ο παλαίμαχος άσος των Lakers…
έκανε "χοντρή" πλάκα με τον "King" και την... απουσία του από την τελευταία περίοδο των περσινών τελικών, κλέβοντας τη δόξα από καταξιωμένος stand-up-comedians.
Ο Magic, που εργάζεται ως αναλυτής του ESPN,
παραχώρησε μια ομιλία στο κολέγιο του Albany, ρίχνοντας φαρμακερά βέλη στον James.

"Θα υπάρχουν πάντα μεγάλοι παίκτες στο μπάσκετ. Και θα υπάρχουν παίκτες που θα κατακτούν πρωταθλήματα. Με εξαίρεση φυσικά τον LeBron..." είπε για να δώσει το σύνθημα στο κοινό να "ξεσηκωθεί". Άλλοι γέλασαν, άλλοι χειροκρότησαν, ενώ ορισμένοι αποδοκίμασαν.

"Μη θυμώνετε! Όλοι ρωτούν ποιος είναι καλύτερος; O Kobe ή ο LeBron; Και τους απαντώ: με δουλεύετε; Πρέπει να με δουλεύετε... Ο Kobe έχει πέντε πρωταθλήματα κι ο LeBron μηδέν" συνέχισε ο Johnson, ο οποίος τόνισε στη συνέχεια ότι κάνει πλάκα.

"Τον λατρεύω, βέβαια. Και ξέρω ότι φέτος θα γίνει ακόμη καλύτερος στο τέταρτο δωδεκάλεπτο" ολοκλήρωσε το "κράξιμο" στον άσο των Miami Heat ο κορυφαίος πόιντ-γκαρντ της δεκαετίας του '80.

Πριν ολοκληρώσει, βέβαια, προσπάθησε να "χρυσώσει το χάπι" για τον LeBron λέγοντας ότι "δεν τον αμφισβητώ. Είναι υποψήφιος για τριπλ-νταμπλ σε κάθε παιχνίδι και γίνεται συνεχώς καλύτερος", για να ρίξει και το τελευταίο... βέλος του λέγοντας: "Jordan ή LeBron; Έλα, φίλε... Ο Jordan έχει έξι πρωταθλήματα. Και ξέρετε, σκόραρε 30 πόντους σε κάθε σειρά πλέι-οφ. Μην αγγίζετε καν αυτό το θέμα".

Όπως αναφέρει και το "espn", βέβαια, πριν τρεις μήνες ο Magic Johnson έγινε επενδυτής στην εταιρία του Dan Gilbert, του ιδιοκτήτη των Cleveland Cavaliers, του μεγαλύτερου πολέμιου του LeBron James.


Keywords
Τυχαία Θέματα