Ο Ashton Kutcher μοιράζει χυλόπιτες

19:21 13/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μα πόσο σουξέ έχει πια ο διάσημος ηθοποιός;Μπορεί ο Ashton Kutcher να μην έχει παρά μερικές εβδομάδες που χώρισε από τη σύζυγό του Demi Moore, αλλά αυτό όπως όλα δείχνουν δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει τη ζωή του και μάλιστα κανονικότατα. Μετά το σκάνδαλο με τη Sara Leal και το διασυρμό του σε κάθε έντυπο που σέβεται τον εαυτό του, ο ερωτύλος Ashton όπως όλα δείχνουν φλερτάρει με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία
«New Years Eve», Lea Michele.

Οι δυο ηθοποιοί, που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας δε σταμάτησαν να πειράζονται και να κάνουν χειρονομίες μπροστά στα αδηφάγα φλας των παπαράτσι δείχνοντας πως έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μία ξεχωριστή οικειότητα.

Τέτοια είναι πλέον η σχέση τους που το 25χρονο κορίτσι δεν άντεξε και προσκάλεσε τον "άπιστο" κύριο Kutcher να περάσει τις γιορτινές μέρες μαζί της οικογενειακά.

Βέβαια, μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους μία ιδιαίτερη χημεία, αλλά ό διάσημος ηθοποιός δε δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τις κραιπάλες και τις μπαρότσαρκες για να νοικοκυρευτεί και μάλιστα τόσο σύντομα. Έτσι, απάντησε με ένα ωραιότατο "όχι" στη συνάδελφό του και την άφησε να "ψήνεται" μαζί με τις υπόλοιπες που τον περιτριγυρίζουν.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα