Επέστρεψε στις Φυλακές Τρικάλων ο Παναγιώτης Βλαστός

19:16 13/12/2011 - Πηγή: 24wro
Επέστεψε σήμερα τα ξημερώματα σύμφωνα με πληροφορίες... και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στις Φυλακές Τρικάλων, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος έχει καταδικαστεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά αστυνομικών ενώ φέρεται να... εμπλέκετε μεταξύ άλλων εγκλημάτων και στην απαγωγή το 2009, του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Ο Παναγιώτης Βλαστός
είχε μεταφερθεί κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας από τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Τρικάλων στις Δικαστικές Φυλακές του Κορυδαλλού διότι εκδικαζόταν υπόθεση στην οποία εμπλεκόταν.
Ύστερα από την ολοκλήρωση της δίκης, χθες το απόγευμα, ο Παναγιώτης Βλαστός σε συνεργασία με τέσσερις κρατούμενους για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» επιχείρησαν με ένα όπλο να αποδράσουν από την Α` πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Οι πέντε κρατούμενοι κράτησαν σε ομηρεία, πάνω από πέντε ώρες, 3 σωφρονιστικούς υπαλλήλους, καθώς και συγγενείς κρατουμένων που είχαν βρεθεί στον Κορυδαλλό για το επισκεπτήριο και η όλη κατάσταση έληξε ομαλά τελικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.
Αμέσως μετά και κάτω από τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας με όχημα των μεταγωγών επέστρεψε στα Τρίκαλα όπου τον υποδέχτηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις όπου για παν ενδεχόμενο είχαν αναπτυχτεί περιμετρικά των Φυλακών Τρικάλων και τον συνόδευσαν στο κελί του χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα