Νύχτα τρόμου με νεκρό αλλοδαπό στο Ρέθυμνο

16:40 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Σε τραγωδία εκτυλίχτηκε μια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών στην περιοχή «Εσταυρωμένου» στο Ρέθυμνο...
Δυο άντρες, Πακιστανικής καταγωγής, ήρθαν στα χέρια για οικονομικές διαφορές ενώ γρήγορα η μεταξύ τους λογομαχία κατέληξε άδοξα. Σε μια ανύποπτη στιγμή ο 18χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 27χρονο ομοεθνή του, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη.
Το αιματηρό περιστατικό αναστάτωσε την περιοχή Σφακάκι καθώς η δολοφονική επίθεση εκτυλίχτηκε μπροστά στα
έντρομα μάτια των κατοίκων της περιοχής.
Η αρχή του κακού έγινε αργά χθες το βράδυ όταν μια παρέα Πακιστανών άρχισε να διαπληκτίζεται για λόγους που αφορούσαν εργασία τους και τα χρήματα που έπρεπε να μοιράσουν μεταξύ τους.
Λόγο στο λόγο, η απλή λεκτική λογομαχία γρήγορα κατέληξε σε σώμα με σώμα μάχη δυο μελών της παρέας που απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο 18χρονος να «καρφώσει» δυο φορές το μαχαίρι στη πλάτη του 27χρονου. Μάλιστα, στη προσπάθεια των υπολοίπων να τους χωρίσουν άρχισαν να πετούν πέτρες στον δράστη!
Θύμα και δράστης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου λόγω των τραυμάτων και της αιμορραγίας ο 27χρονος υπέκυψε. Ο νεαρός δράστης συνελήφθη και κρατείται ήδη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, από όπου πέρασαν   και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας προκειμένου να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για το μακελειό.

newsbomb.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα