Νοσοκομείο Πύργου: Οι... αγαπητικοί καβγάδιζαν, ο φίλος έκλεβε!

14:45 18/11/2012 - Πηγή: 24wro
Κατέστρωσαν το σχέδιο, έγραψαν το... σενάριο και το εκτέλεσαν τόσο πειστικά, που έπεισαν όλους τους παρευρισκόμενους ότι...
πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας. Υπολόγισαν όμως χωρίς το προσωπικό φύλαξης, που ενώ οι περισσότεροι παρακολουθούσαν τον καβγά, κατάφερε να ακινητοποιήσει τον... μακρυχέρη συνεργό των θιγμένων ανδρών.

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Πύργου, πάνω από το κρεβάτι του πόνου μιας 40χρονης αλλοδαπής γυναίκας που νοσηλευόταν σε μια από τις Κλινικές. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, φροντίζοντας της στην προσπάθεια ανάρρωσής
της.

Την ώρα του επισκεπτηρίου, την ασθενή και τον σύζυγό της επισκέφθηκαν δύο ομοεθνείς φίλοι τους, όπως πολύ συχνά συμβαίνει όταν ένας γνωστός μας νοσηλεύεται. Εντελώς ξαφνικά, ο σύζυγος και ένας εκ των επισκεπτών, άρχισαν να φωνάζουν.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και πολύ γρήγορα οι δύο άνδρες «πιάστηκαν» στα χέρια. Γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και επισκέπτες κοίταζαν έκπληκτοι τον καβγά που από το δωμάτιο... μεταφέρθηκε στον διάδρομό, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Όπως και έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

Όλοι πίστευαν ότι ο καβγάς ξέσπασε όταν ο σύζυγος αντιλήφθηκε ότι ένας εκ των δύο «φίλων» ήταν ο εραστής της γυναίκας του, κάτι που διαπίστωσε από ένα δώρο που φαίνεται να φορούσε στο χέρι ο δεύτερος.

Όμως, όπως αποδείχθηκε, οι δύο άνδρες έπαιξαν το «ρόλο» τους πολύ καλά, αφού την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο... καβγάς, ο τρίτος άνδρας της παρέας ξάφρισε ό,τι τσάντα και συρτάρι μπόρεσε σε εκείνο το χρονικό διάστημα από χώρους που οι ασθενείς και συνοδοί τους είχαν βγει στον διάδρομο και παρακολουθούσαν τον καβγά.

Για κακή του τύχη, ο «μακρυχέρης συνεργός» έγινε αντιληπτός από άνδρα της υπηρεσίας φύλαξης του νοσοκομείου που κατάφερε να τον εγκλωβίσει σε έναν θάλαμο και να τον παραδώσει λίγα λεπτά αργότερα στα χέρια της αστυνομίας.

Στην κατοχή του φαίνεται να βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ό,τι δηλαδή πρόλαβε να αρπάξει, και τα οποία παραδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

patrisnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα