Νορβηγία: Οver στην αυλαία

14:10 6/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με την αναμέτρηση Φρέντρικσταντ – Λίλεστρομ ξεκινά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του νορβηγικού πρωταθλήματος... Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση τους και ως μόνη απόδειξη την κακή αμυντική λειτουργία τους.

ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Φρέντρικσταντ: Δεν μπορούσε να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία απέναντι στην ερασιτεχνική Κόρσβολ την οποία και συνέτριψε στην έδρα της με 0-6 για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Έτσι μπόρεσε να ξεπεράσει την ήττα στην έδρα της Στάμπαεκ με 3-1, η οποία ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα. Μια χαρά τα πάει η νεοφώτιστη
στην κατηγορία, όπου με τις τρείς νίκες δείχνει ότι θα πετύχει τον στόχο της, που είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.Επιστρέφουν οι Χορν και Ελιουνούσι που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά παραμένουν εκτός μάχης οι λαβωμένοι Μούλατς και Κασάμα και αμφίβολη για ανάλογη αιτία είναι η συμμετοχή των Πιρόγια και Βαλέντσια.

Λίλεστρομ: Ξεκίνησε την χρονιά με μια εντυπωσιακή εφτάρα στην έδρα της Στάμπαεκ, όμως έκτοτε δεν δικαιολογεί το πρώτο αποτέλεσμα. Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική, όπου συνέτριψε με 5-0 την Χάουγκσουντ, αποδεικνύοντας ότι αν ξεφύγει από τα «σκαμπανεβάσματα» θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική ακόμα και για το πρωτάθλημα. Συνεχίζει και στο Κύπελλο, μετά το εύκολο απόγευμα στην έδρα της ερασιτεχνικής Φούνεφος και τη νίκη με 0-3. Στα θετικά η επιστροφή από τραυματισμό του επιθετικού Σίγκουρντσον ενώ αντίθετα εξακολουθούν να είναι εκτός μάχης οι λαβωμένοι Εζιγιοντάβε και Σεκούρ.

Στο … ψαχνό

Η Φρέντρικσταντ έχει απολογισμό τερμάτων στους πέντε αγώνες της, 6-5. Η Λίλεστρομ με την σειρά της, έχει το εντυπωσιακό 18-9. Κατόπιν τούτου, δεν μπαίνουμε στην λογική να ποντάρουμε για τον νικητή και θα προτείνουμε το over 3,5 με απόδοση 2,64 από την 10Bet.com.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα