Ν.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: Τα καυστικά σχόλια για τη Ρούλα Κορομηλά!

23:52 1/2/2012 - Πηγή: 24wro
Καλεσμένος στην εκπομπή...
Κορίτσια για Σπίτι του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ο Νίκος Μουρατίδης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη Ρούλα Κορομηλά και τα σχόλιά του ήταν κάτι παραπάνω από καυστικά.

Αρχικά, βλέποντας τη φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας, ο γνωστός μουσικός παραγωγός και εκδότης ανέφερε γελώντας:
«Καλέ, δεν είναι έτσι η Ρούλα Κορομηλά! Ιησού χριστός! Εξήντα χρονών γυναίκα, γιατί τη δείχνετε έτσι;» και με τις οικοδέσποινες της εκπομπής του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» να αντιδρούν, ο Νίκος
Μουρατίδης συνέχισε: «Καλά, το photoshop είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Την έχετε δει από κοντά τη Ρούλα; Δεν θα τη γνωρίσετε! Είναι μια άλλη!».
Τα σχόλια για τη Ρούλα Κορομηλά δεν τελείωσαν όμως εκεί. Όταν οι παρουσιάστριες του «Κορίτσια για σπίτι» ανέφεραν πως η συγκεκριμένη γυναίκα «έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση», ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Όταν τα ακούω αυτά… Τι ιστορία έχει γράψει δηλαδή; Εγώ δεν ήμουν ποτέ φαν της Ρούλας Κορομηλά. Θα αρχίσουν πάλι να λένε “Ο Μουρατίδης εναντίον της Κορομηλά”.
Αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ τα πράγματα που έκανε. Τι να κάνω; Εγώ θέλω να βλέπω κάτι, που να μου αφήνει και κάτι μέσα μου, να με απασχολεί λίγο μετά».
Keywords
Τυχαία Θέματα