Νέα κόντρα Μπουλέ- Ουγγαρέζου!

00:20 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τρομερά ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος...
με την πρώην σύντροφο του, Νάντια Μπουλέ, αφού όπως αναφέρει, έγινε γνωστός ως «πρώην της Μπουλέ» και η ίδια έκανε πως δεν τον ξέρει!

Αφορμή για το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου στάθηκε το παράπονο της Νάντιας Μπουλέ για το ότι εκείνη έγινε γνωστή ως «κορίτσι του Γρηγόρη», όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της. «Ήταν φοβερά προσβλητικό και μηδενιστικό», δήλωσε η Νάντια στο περιοδικό«Down Town»για την... “ταμπέλα” που της κόλλησαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την κριτική που της έχει κάνει on air
o Δημήτρης Ουγγαρέζος λέγοντας πως “έχει ιδιαίτερο χιούμορ το οποίο είναι και εύκολα παρεξηγήσιμο.”
Ο Δημήτρης όμως δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις της πρώην αγαπημένης του και απάντησε αναλόγως μέσα από το «Πρωινό Mou» στο Mega :«Εγώ από πέρυσι μόνο καλά πράγματα λέω για την Νάντια. Την υποστηρίζω από πέρυσι, που εκείνη έκανε ότι ΔΕΝ με ήξερε», είπε ο παρουσιαστής, καρφώνοντας έτσι τη Νάντια και δείχνοντας το παράπονο του ως προς την εξέλιξη που είχε η μεταξύ τους σχέση.
Οι... “σπόντες” του παρουσιαστή όμως δεν έμειναν εκεί αφού συνέχισε λέγοντας: «εγώ στην δημοσιότητα βγήκα ως ο πρώην της Μπουλέ και όταν εκείνη δεν την ήξερε κανείς την έλεγαν η πρώην του Γρηγόρη».
Η Φαίη Σκορδά πάντως θέλησε να κλείσει τη συζήτηση αυτή λέγοντας ότι: «εδώ στο πρωινό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!», αναφερόμενη μάλλον στο ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι της συζήτησης Αρναούτογλου, Μπουλέ, Ουγγαρέζος άνηκαν ή ανήκουν στην... μάλλον "μεγάλη" οικογένεια του Mega!
Keywords
Τυχαία Θέματα