Ν. ΜΠΟΥΛΕ: Μήπως τελικά είναι παρεξηγημέ​νη;

22:01 24/10/2011 - Πηγή: 24wro
Χτυπήθηκε και σχολιάστηκε όσο λίγα τηλεοπτικά πρόσωπα...
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν η δυσκολότερη τηλεοπτικά στιγμή για την Νάντια Μπουλέ. Ολοι βιάστηκαν να πούν το... μακρύ τους και το κοντό τους. Μήπως απλά δεν έκανε αυτό που της ταιριάζει απόλυτα; (pics+vids)
Ξανθιά, τσαχπίνα και με διάθεση για δουλειά, η Νάντια Μπουλέ άρχισε να δέχεται τα πυρά των τηλε-κριτικών με το ριάλιτι μαγειρικής top chef
που προβλήθηκε πέρυσι τον χειμώνα από τον Ant1. Την κατηγόρησαν ότι μιμείται την Ευγενία Μανωλίδου, που την ίδια περίοδο «σάρωνε» απέναντι με το master chef. Της είπαν ότι δεν γνωρίζει επακριβώς όλα τα υλικά και πρέπει να εντρυφήσει περισσότερο σε θέματα γαστρονομίας. Μέχρι και την σχέση της με τον Γρηγόρη χρησιμοποίησαν για να της πάρουν μία δήλωση ως προς το εάν για τα μέτρια ποσοστά έφταιγαν τα προσωπικά της!
Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου. Ηταν οι ίδιοι άνθρωποι που λίγους μήνες μετά, εκθείαζαν τις ικανότητές της στον χορό, το σώμα της, τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα που «έβγαζε» στο Dancing with the Stars και το γεγονός ότι δικαίως έφθασε μια ανάσα πριν από την νίκη.
Αποφασίστε.

Η Νάντια έχει δοκιμαστεί σε πολλά. Όχι σε όλα. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει το Τotal black out, το οποίο αρχικά επρόκειτο να παρουσιάσει ο Σάββας Πούμπουρας και τελικά ανατέθηκε σε εκείνη. Η απόφαση του καναλιού ήταν να αξιοποιήσει την Νάντια σε κάτι εντελώς διαφορετικό από το πρωινό πρόγραμμα του καλοκαιριού, το οποίο, οκ, μπορεί να μην πήγε «σφαίρα», όμως κατά τα λεγόμενα του κυρίου Λάτσιου, οι υπεύθυνοι έμειναν ευχαριστημένοι από την εργατικότητα και την συμπεριφορά της και αυτό ήταν που μέτρησαν και αξιολόγησαν περισσότερο. Και ΦΥΣΙΚΑ πολύ καλά έκαναν. Εκτός εάν όσοι κρίνουν από τον εύκολο καναπέ τους ή την «βαρύγδουπη» πένα τους, θεωρούν εύκολο το 20άρι στην πρωινή ζώνη, έχοντας απέναντι τον Γιώργο Αυτιά (ο οποίος σταμάτησε για καλοκαίρι τέλος Ιουλίου παρακαλώ) και το πρωινό του mega, που ο κόσμος να χαλάσει, κάτω από 20% δεν πέφτει. Στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, το πρωινό παρουσίαζαν ο Δημήτρης Τάκης με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. (Παρεμπιπτόντως, αυτός ο Ιορδάνης, πότε ξεκουράζεται πια;) Το ενδεχόμενο απλά να μην της ταίριαζε αυτό που έκανε, δεν το σκέφτηκε κανείς…
Και ενώ όλοι συζητούσαν για το εάν θα είναι στο νέο πρωινό του Ant1 με Φερεντίνο και Σίσσυ και ενώ όλοι «έσκιζαν τα ρούχα τους» ότι η Νάντια θα κάνει αυτό, η Κάντια θα κάνει εκείνο και αναρωτιόντουσαν ακόμη και τι θα κάνει η Νάντια δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, η μικροκαμωμένη, αλλά exactly to the point παρουσιάστρια έβαλε τα πράγματα στην θέση της, μιλώντας στο Down Town: Παιδιά, χαλαρώστε, δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για το νέο διευρυμένο πρωινό, είπε και σαν από θαύμα τα σχόλια σταμάτησαν.

Σε ό,τι αφορά το Ελλάδα Εχεις Ταλέντο, το οποίο κατά πάσα πιθαν
Keywords
Τυχαία Θέματα