Μην τα κάνετε επάλειψη, φάτε τα...

21:05 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ορισμένες τροφές μπορεί να αποδειχθούν καλύτερες...
για το δέρμα και τα μαλλιά μας από την ακριβότερη αντιγηραντική κρέμα ή τη διασημότερη μάσκα μαλλιών.1.Μύρτιλα. Νούμερο ένα αντιοξειδωτικό σε σύγκριση μ ε40 κοινά φρούτα και λαχανικά, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες. Η καλύτερη προστασία από την πρόωρη γήρανση, τρώγετε και ως πρωινό με το γιαούρτι ή με τα δημητριακά σας.

2. Σολομός. Μια από τις καλύτερες πηγές ω-3 λιπαρών, βοηθάει να διατηρείτε το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ταυτόχρονα λόγω της περιεκτικότητας του σε σελήνιο, προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Τέλος,
η βιταμίνη D που έχει κρατάει τα δόντια, τα κόκαλα και τα μαλλιά, γερά και υγιή.

3. Σπανάκι. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ουσίες, σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, βιταμίνες Β, C, E, αποτελεί ιδανική θρεπτική προστασία για το δέρμα και τα μαλλιά.

4. Στρείδια. Εκτός από αφροδισιακά, είναι μια καλή πηγή ψευδαργύρου που βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και στην επισκευή του. Επίσης ο ψευδάργυρος  κρατάει νύχια, μαλλιά και μάτια υγιή.

5. Ντομάτες. Η καλύτερη πηγή για το αντιγηραντικό λυκοπένιο. Παραδόξως, το λυκοπένιο απορροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό όταν είναι μαγειρεμένες ή μεταποιημένες, οπότε η σάλτσα ντομάτας κέτσαπ ή και η σάλτσα από κονσέρβα, κάνουν τη δουλεία τους μια χαρά.  
queen
Keywords
Τυχαία Θέματα