Μικρές αλήθειες από την Kim

19:01 7/9/2011 - Πηγή: 24wro
Με αφορμή το γάμο της, η Kim Kardashian... έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο γνωστοί είναι και οι υπερήφανοι γλουτοί της! Καιρός λοιπόν να μάθουμε τα μυστικά της Kim!

* «Όλοι έχουν τη δύναμη να παίρνουν σωστές αποφάσεις, είτε πρόκειται για την καριέρα τους είτε για το πρόγραμμα άσκησής τους. Εφόσον είσαι αφοσιωμένη σε αυτό, θα δεις διαφορά. Εάν δεσμευθείς σε κάτι, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».

* «Βρες ένα μέρος του σώματός σου
που σου αρέσει και τόνισέ το. Για παράδειγμα, επειδή έχω λεπτή μέση, μεγάλο ποπό και λεπτά πόδια, μου πάνε οι ζώνες. Πρέπει να ξέρεις τι ταιριάζει στο σώμα σου».

* «Μεγαλώνοντας, έβλεπα μόνο κοκαλιάρικα μοντέλα και δεν μπορούσα να ταυτιστώ. Η Salma Hayek και η Jennifer Lopez είναι το απτό παράδειγμα ότι μπορείς να έχει καμπύλες και να είσαι υπερήφανη!»

*«Τις ημέρες που χρειάζομαι επιπλέον κίνητρο και ώθηση, απλώς σκέφτομαι “Bikini, bikini, bikini!”».

* «Η άσκηση είναι ο μόνος χρόνος που μπορώ να ξεκόψω απ' όλα. Όταν βλέπω ανθρώπους να μιλούν στο κινητό στο γυμναστήριο, θέλω να τους πω: “Αυτή είναι η ώρα να είσαι εγωιστής. Πάρ' την!”»

*«Κάνοντας δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς αισθάνομαι όμορφα. Δίνω το 10% των χρημάτων μου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Dream Foundation. Εάν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με ανίατη ασθένεια να επισκεφθεί ένα αγαπημένο του πρόσωπο που μπορεί να μην έχει δει για 10 χρόνια, είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο για μένα. Εάν δίνεις στους άλλους, πάντα θα ευημερείς».

*«Έχω υπέροχη οικογένεια. Η Khloe είναι το άτομο που συμβουλεύομαι όταν θέλω να ακούσω τη σκληρή πραγματικότητα. Και πάμε μαζί γυμναστήριο. Η Kourtney είναι απασχολημένη με το μωρό της, οπότε δεν την ενοχλώ για συμβουλές σε μικροπράγματα. Μάλιστα, είναι όσο αναποφάσιστη είμαι κι εγώ!»
Keywords
Τυχαία Θέματα