ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα νεύρα μου

21:05 20/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η 41χρονη παρουσιάστρια μίλησε για άγνωστες πτυχές και μικρές 'παραξενιές' του χαρακτήρα της στον... «Καφέ με την Ελένη» το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Το δωμάτιό μου δεν με πειράζει να είναι άνω κάτω, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ και στην κουζίνα μου να υπάρχει κάτι! Με ενοχλεί! Δεν είμαι καλά! Γιʼ αυτό όταν μαγειρεύω εγώ, ό,τι χαλάω εκείνη την ώρα το πλένω. Δεν θέλω να δω πολύ όγκο μέσα στο νιπτήρα (εννοούσε φυσικά το νεροχύτη) γιατί παθαίνω
πανικό! Είναι σαν το ψυγείο που σας έλεγα πως θέλω να με κοιτάνε οι ετικέτες! Έτσι θέλω και η κουζίνα να μου χαμογελάει λαμπερή! Δεν μπορώ! Παθαίνουν τα νεύρα μου, τα οποία δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αυτόν τον καιρό!»

Η Ελένη όμως εκμυστηρεύτηκε κι άλλη «λόξα» της όπως η ίδια την αποκάλεσε: «Είχα έμπνευση στο δωμάτιό μου να βάλω ντουλάπα που όταν την ανοίγεις να ανάβει λαμπάκι για να βλέπεις μέσα. Μεγάλη βλακεία, γιατί αν η ντουλάπα δεν κλείσει καλά, το φως ανάβει. Και καλά εγώ, αλλά αν περάσει κανένας σίφουνας-παιδί, πάντα την αφήνουν ανοιχτή! Η ντουλάπα στο δωμάτιό μου είναι πάντα με τα φώτα ανοιχτά! Δεν είμαι καλά!»
Keywords
Τυχαία Θέματα