Με τέτοιον Φαν Πέρσι μπορεί!

17:21 19/11/2011 - Πηγή: 24wro
Για ακόμα μία αγωνιστική ο Φαν Πέρσι έδωσε μόνος του τη νίκη στην Άρσεναλ…
πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 2-1 απέναντι στην Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ».

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ πήρε η Άρσεναλ η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του νησιού μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι. Απέναντι στη Νόριτς βρήκε αρκετά προβλήματα στο «Κάροου Ρόουντ», καθώς ο Μόρισον μόλις στο 16’ έβαλε μπροστά στο σκορ τα «καναρίνια» μετα από τραγικό λάθος του Περ Μερτεζάκερ..
Κάπου εκεί όμως ανέλαβε δράση
ο Ολλανδός επιθετικός που στο 2011 σκοράρει ακατάπαυστα. Αρχικά στο 26’ ισοφάρισε για τους «κανονιέρηδες», ενώ με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με πολύ ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με αυτά τα δύο γκολ ο Φαν Πέρσι έφτασε τα 15 σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος και 13 για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τα 31 εν έτη 2011! Με τέτοια απόδοση ο Ολλανδός μπορεί χωρίς καμία αμφιβολία να υποστηρίζει ότι η Άρσεναλ φέτος μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από τις τελευταίες σεζόν.
ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μάρτιν, Μπαρνέτ, Τίρνεϊ, Νόουτον, Τζόνσον, Κροφτς, Πίλκινγκτον (82΄Τζάκσον), Χούλαχαν (68’ Χολτ), Φοξ (46’ Μπένετ), Μόρισον
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Σάντος, Αρτέτα, Γουόλκοτ (93’ Τζουρού), Ράμσεϊ, Σονγκ, Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο (77’ Μπεναγιούν)

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα