Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι

11:40 29/5/2011 - Πηγή: 24wro
Έτοιμες να κάνουν το 2-0 είναι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης...
και να βρεθούν μια ανάσα από τον τελικό! Αμφότερες εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι, με την Μπιλμπάο του Κατσικάρη να αισθάνεται ότι έχασε μεγάλη ευκαιρία!



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (+10,5)

Πιο εύκολα ίσως απ’ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, ήρθε το 1-0 στη σειρά κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Το ένστικτο της εκδίκησης λειτούργησε για την ομάδα του Πασκουάλ που δεν ξέχασε
το περσινό χουνέρι (3-0 από την Κάχα) και με όπλο την έδρα και την ανώτερη ποιοτικά ομάδα, έκανε το  86-71 και το 1-0 στη σειρά.

Η «Μπάρτσα» είχε από την αρχή το πάνω χέρι και με τέσσερις παίκτες της (Ναβάρο, Λόρμπεκ, Άλαν Άντερσον και Ν’τονγκ) να έχουν από 17 πόντους έφτασε εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα.  Έχει καλύτερη ομάδα, έχει ξεμείνει από τίτλους, άρα η Κάχα λογικά δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί το στέμμα της.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+9,5)
Βλέπαμε ζόρια για τη Ρεάλ και εν μέρει δικαιωθήκαμε! Εν μέρει γιατί μπορεί η ομάδα του Κατσικάρη να έχασε με 11 πόντους, αλλά αυτό έγινε στο τέλος, αφού 2,5 λεπτά πριν το τέλος οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Όμως ένα αντιαθλητικό φάουλ του Βασιλειάδη που δεν έγινε ποτέ, σε συνδυασμό με τον ξαφνικό επιθετικό οίστρο του Γιούλ καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η ήττα (και κυρίως ο τρόπος που ήρθε) θα επηρεάσει και θα απογοητεύσει τη Μπιλμπάο, που έχει δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, αν η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη το πάει ξανά έτσι μέχρι τέλους, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το μπρέικ.


Στο ψαχνό… Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ αποφασισμένη και δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης. Άσος και στοιχηματικά! Από την άλλη, η Μπιλμπάο έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Αν δεν απογοητευτεί, θα έρθει εύκολα το διπλό στο χάντικαπ.
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα