Μακριά και αγαπημένοι Αντεμπαγιόρ- Μαντσίνι

17:15 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Φαίνεται πως ο Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ θέλει να βρίσκεται διαρκώς…
στην επικαιρότητα και όταν δεν αγωνίζεται λέει να το κάνει με δηλώσεις που προκαλούν εντύπωση, όπως για παράδειγμα αυτή που έκανε στη «News of the World» και «κάρφωσε» τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του Ιταλού τεχνικού με τον διεθνή Τογκολέζο επιθετικό δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές αλλά ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης- που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι-  δεν αφήνει στιγμή που να μην το υπενθυμίζει στον κόσμο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική εφημερίδα «News of the World» τόνισε πως δεν
θα επιθυμούσε να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μαντσίνι αφού οι δυο τους δεν έχουν κοινό κώδικα επικοινωνίας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην διαφορά μεταξύ του τεχνικού των «πολιτών» και του Ζοσέ Μουρίνιο.
«Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του Μαντσίνι και του Μουρίνιο. Ο Ζοσέ έχει προσωπικότητα, χαρακτήρα και δεν φοβάται να σου μιλήσει, όποιος και αν είσαι. Στην Σίτι ήταν σαν να μην υπήρχα. Ο Μαντσίνι δεν μου μιλούσε και οι φίλοι της ομάδας με είχαν ξεχάσει».

Εμφανέστατη η πικρία στα λόγια του Αντεμπαγιόρ που πάντως δεν έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην «βασίλισσα» και μετά την λήξη του δανεισμού του.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα