Λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι

20:43 21/10/2012 - Πηγή: 24wro
Στο… στείρο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Λεβαδειακός, σε μία...
αναμέτρηση που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και πήραν από ένα βαθμό.

Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή στον αγώνα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 5’ ο Σουμπίνιο βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 14` ο Κόρμπος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για τον Ιτάνζ. Στην συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης, έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν
ικανοποιημένοι από το «μηδέν».

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρά τις εσωτερικές αλλαγές του Μπάγεβιτς. Μάλιστα στο 58` ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της περιοχής. Επτά λεπτά αργότερα, ο Καραμάνος έδωσε την μπάλα στο Εσπτάιν, ο οποίος την έστειλε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κασμερίδη.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και μοιραία οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 0-0 (Nova 1)

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας, Φυτανίδης - Μεντί, Ριβέρα, Χοσέμι, Κασμερίδης, Μπουντόπουλος

Κόκκινες κάρτες: -

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (85' Γκαρσία), Σουμπίνιο, Επστάιν, Μπέλιτς (54' Καραμάνος), Κούτσι (73' Δημούτσος).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Βασιλείου (90' Ντε Μπρίτο), Πόι, Μάρτινς (68' Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (83' Μπουντόπουλος)
Keywords
Τυχαία Θέματα