Κύπελλο Βραζιλίας: Ώρα στέψης

08:45 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η Κοριτίμπα φιλοξενεί την Βάσκο ντα Γκάμα στον επαναληπτικό τελικό...
του Κυπέλλου Βραζιλίας.


Το 1-0 του πρώτου αγώνα, αφήνει «ανοιχτά» όλα τα ενδεχόμενα με τους γηπεδούχους να έχουν και την καλή ψυχολογία μετά το μεταξύ τους 5-1 για το πρωτάθλημα.



ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Ά ματς: Βάσκο ντα Γκάμα – Κοριτίμπα 1-0: Εμφανώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι, πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Το γκολ του Αλεξάντρο στο 51ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, με την Κοριτίμπα,
να αρκείται στο να μην δεχτεί περισσότερα τέρματα.

Κοριτίμπα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, έχει στην δυνατή έδρα της να αλλάξει τα δεδομένα και να κατακτήσει το τρόπαιο. Ιστορική στιγμή για την νεοφώτιστη ομάδα, που έκανε μια εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο. Στο πρώτο τελικό, αρκέστηκε στο να κλειστεί και να διεκδικήσει ότι μπορεί σε αντεπιθέσεις, όμως δεν τα κατάφερε. Στο πρωτάθλημα, την περασμένη αγωνιστική, έκανε την πρώτη της νίκη, αλλά τι νίκη! Συνέτριψε με 5-1 την Βάσκο ντα Γκάμα, παρατάσσοντας ένα κράμα βασικών και αναπληρωματικών παικτών. Άλλο ματς το σημερινό, όμως σίγουρα η νίκη της Κυριακής, έφερε την απαραίτητη ψυχολογία. Εκτός αποστολής για ακόμα ένα ματς ο επιθετικός Αουρέλιο και ο μέσος Ντονισέτε.

Βάσκο ντα Γκάμα: H πρώτη «σφαλιάρα» στην χρονιά, ήρθε σε κακό χρονικό σημείο. Γνώρισε την συντριβή με 5-1 στην έδρα της Κοριτίμπα και σίγουρα προβλημάτισε. Ο τεχνικός Γκόμες, έδειξε να μην τρομάζει, μιλώντας για ένα διαφορετικό ματς. Κάπου στην μέση είναι η αλήθεια, καθώς στον αγώνα της Κυριακής, παρέταξε μια ομάδα με πολλές αλλαγές. Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου τελικού. Έχει τις δυνατότητες και παρόλο που δεν θα αγωνιστεί ο αμυντικός Ραμόν και ο επιθετικός Λουίς.

Tips:

*To κύπελλο στην Βραζιλία είναι ένας υποβαθμισμένος θεσμός, στον οποίο δεν συμμετάσχουν οι ομάδες που παίζουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο νικητής πάντως, παίρνει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

*Η Κοριτίμπα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στην έδρα της καθόλη την πορεία της προς το τελικό του Κυπέλλου σε πέντε αναμετρήσεις.


Πρόταση: Η Κοριτίμπα έχει την θέληση και την έδρα για να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως η Βάσκο ντα Γκάμα έχει την εμπειρία. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να κερδίσει την ίδια αντίπαλο σε τρεις ημέρες, όμως η Κοριτίμπα είναι έτοιμη για όλα και με απόδοση στο 1,92 από την 10Bet.com είναι ελκυστικό. Δεύτερη μας επιλογή στο under 2,5 με απόδοση στο 1,81.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα