ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Γιατί το λέω αυτό ? Θα σας εξηγήσω αμέσως .

Είχα ένα θεματάκι με τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας και με έτρωγε από καιρό . Ενώ έχω πάει και σε άλλα Δημοτικά Συμβούλια Δήμων της περιοχής , κάτι δεν μου κόλλαγε με το δικό μας , ναι...ναι σωστά καταλάβατε για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστεριου λέω.
Και μια και δυο πέρνω μερικούς φίλους Αντιδημάρχους και....
 Δημοτικούς Συμβούλους τηλέφωνο από άλλους Δήμους για να με διαφωτίσουν καλύτερα και αμερόληπτα .
Βεβαια επί τι ευκαιρία τους ρώτησα και αλλα θέματα που με απασχολούν όπως π.χ ...
για την παιδεία , συγχωνεύσεις
, σχολικές επιτροπές , οικονομικά και για το εάν , ένας αντιδήμαρχος πρέπει να είναι και πολιτισμού και τεχνικών έργων και αν συμβαδίζουν αυτά , κάθε πότε πρέπει να αλλάζουν οι Αντιδήμαρχοι και διάφορα άλλα . Δεν μπορώ να πώ!!! Mε διαφώτισαν πλήρως και τους είμαι υπόχρεος για αυτό .
Αλλα ας τα αφήσουμε αυτά , με τα παραπάνω θα ασχοληθούμε άλλη μέρα . Πάμε λοιπόν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μας που τυγχάνει να είναι Πρόεδρος η Αξιοσέβαστη Κα Νεκταρία Ευσταθιάδου . Το θέμα λοιπόν είναι ότι όλοι οι άλλοι Δήμοι κάνουν τουλάχιστον και αυτό μου το τόνισαν παρακαλώ , δυο Δημοτικά Συμβούλια τον μηνα και όχι ένα όπως εμείς .Οι άλλοι τα κάνουν στις οχτώ με οχτώμισι και όχι στις πέντε όπως εμείς .Και αναρωτιέμαι , μα καλά αυτοί είναι ποιο μικροί Δήμοι και κάνουν δυο και εμείς που είμαστε μεγαλύτερος μονο ένα ???Και μη μου πείτε για οικονομία και αλλα κουραφέξαλα γιατί άμα θέλετε να κάνετε οικονομία , κόφτε από κάπου αλλού και όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη μας . Αλλα όλα έχουν την εξήγηση τους ...Σκέφτηκε ο παμπόνηρος Δήμαρχος μας . Σου λέει θα τα κάνω στις πέντε το απόγευμα γιατί δουλεύουν οι ποιο πολλοί Δημότες ακόμα και έτσι δεν θα έρχονται να μας ζαλίζουν . Ενώ οι άλλοι Δήμαρχοι είναι χαζοί που τα κάνουν στις 8 και έτσι προλαβαίνουν να πάνε οι Δημότες να παρακολουθήσουν άπα πά !!! Πολύ Δημοκρατικό είναι αυτό και δεν μας συμφέρει .
Μετά σου μαζεύει και καμια εικοσιπενταριά θέματα κάνοντας ένα μονο συμβούλιο τον μηνα και ως συνήθως πλακώνονται , η συμπολίτευση με την αντιπολίτευση , τρώνε κάνα δυο ώρες έτσι και μετά άλλοι την κοπανάνε , άλλοι έχουν κουραστεί και αφού έχουν βαρεθεί όλοι και έχουν ατονήσει και χαλάρωση ...τσαααάκ τα περνάει όλα ο δικός μας ώσπου να πεις κύμινο !!!
Άσε που δεν μεταφέρει και τις συνεδριάσεις στο νέο Δημαρχείο , είναι μικρό και τριανταφυλλένιο λέει και δεν τους χωράει όλους .
Κολοκύθια με την ρίγανη που δεν τους χωράει , ας κάνουν σωστό καταμερισμό χώρου και να δείτε πως χωράνε . Αλλα δεν μας συμφέρει , είναι μέσα στην καρδιά της πόλις και θα έχουμε κόσμο !!!
Πάντως είναι ντροπή και αίσχος να μην γίνονται συνεδριάσεις στο νέο Δημαρχείο που όπως και να το κάνουμε , έχουν ξοδευτή ένα σωρό λεφτά για να γίνει και είναι ένα κόσμημα για την πόλη μας .
Αυτά είχα να πω για την ώρα για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλιου.
Και κ
Keywords
Τυχαία Θέματα