Κύπελλο Νορβηγίας: Απόδειξη για Ρόζενμποργκ

08:10 22/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ρόζενμποργκ καλείται να πιστοποιήσει την αγωνιστική της άνοδο και να πάρει την...
πρόκριση απέναντι στην Λίλεστρομ.


Αντίθετα εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μόλντε, που υποδέχεται την Χόνεφος της δεύτερης κατηγορίας. Ανάλογα και για την Τρόμσο, που δοκιμάζεται στην έδρα της Άλτα.

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Άαλεσουντ: Μετά την ψυχρολουσία και την εντός έδρας ήττα από την Ρόζενμποργκ, ακολούθησε η ισοπαλία στην έδρα της Μπραν με 1-1. Έχει θετική πορεία στο πρωτάθλημα όντας στην τρίτη θέση και θέλει ανάλογη πορεία και στο Κύπελλο. Εκτός αποστολής ο μέσος Ερέρα (1/0) και ο ομοθεσίτης του Φίρε (5/0), που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Στο Γκολντ Καπ απουσιάζουν οι Τζαμαϊκανοί μέσοι Φίλιπς (7/3) και Μόρισον (8/0).

Σπάρτα: Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ακολουθεί μια μέτρια πορεία. Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι μέσοι Χένανγκερ και Ρεν. Αξίζει να αναφερθεί ότι επιθετικός της ομάδας συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών και σύντομα θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει το όνομα του.


ΑΛΤΑ – ΤΡΟΜΣΟ

Άλτα (B΄ κατηγορία): Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με την προσδοκία να κάνει μια πορεία, που στο τέλος της θα της χάριζε την πολυπόθητη άνοδο. Μέχρι στιγμής δεν πείθει και όντας τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, δεν είναι ικανή για την πρώτη δυάδα. Τραγική άμυνα έχει δεχτεί 26 γκολ σε 16 αγώνες, ενώ τα 9 τα έχει δεχτεί στους τελευταίους τρεις. Είναι τραυματίες ο επιθετικός Μπρέκε (7/1) και ο αμυντικός Οβέρβικ. Δύσκολα θα προλάβει ο επιθετικός Τόμας Μπράατεν (8/1)

Τρόμσο: Αήττητο ήταν και πάει. Η ήττα στην έδρα της Ρόζενμποργκ με 3-1 ήταν η πρώτη του πρωταθλήματος. Στην δεύτερη θέση πλέον η ομάδα και αναζητά μια αντίδραση στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

ΜΟΛΝΤΕ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Μόλντε: Συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και το γλέντησε μια την πρωτιά. Νίκησε την Σόγκνταλ με 2-0 και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δείχνει ότι είναι ικανή για να κατακτήσει τον τίτλο, όμως ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Στίνσλιντ και Γιόχανσον.

Χόνεφος (Β΄κατηγορία): Φημίζεται για τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοση της. Παραμένει αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές και έχει ανοίξει τις ορέξεις των οπαδών τους, οι οποίοι σκέφτονται άνοδο. Στο Κύπελλο, στο περασμένο γύρο, έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Στάμπαεκ. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του αμυντικού Λάρσεν (9/0).

ΜΠΡΑΝ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Μπραν: Παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Άαλεσουντ με 1-1 και υποχώρησε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για μια ομάδα που πολύ δύσκολα σκοράρει και αυτό «πληρώνει» σχεδόν στο μισό του πρωταθλήματος. Έχει δυνατότητες και οφείλει να τις δείξει στα παιχνίδια που απομένουν. Μοναδ
Keywords
Τυχαία Θέματα