Συγκλονιστική ανταπόκριση του Max Keiser στον Alex Jones από Αθήνα - VIDEO

Εν μέσω των δραματικών εξελίξεων της περασμένης εβδομάδας στην Αθήνα, ο γνωστός σε όλους μας, πλέον, Max Keiser έδωσε συνέντευξη από το ξενοδοχείο King George, στον επίσης γνωστό μας, Alex Jones. Είπε και πάλι μεγάλες αλήθειες. Μετέδωσε ότι συνέβαινε εκείνη την ώρα κάτω από το δωμάτιο που διέμενε. Εκτός απ' τον Keiser μίλησαν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ
στη Β' Αθήνας και νυν δικηγόρος, Γιώργος Νούλας, όπως και ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας. Για όσους δεν γνωρίζουν, να....
πω ότι οι δύο τους, μέσω του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των κερδοσκόπων που με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο, τους Έλληνες Πολίτες και τα Φορολογούμενα στην Ελλάδα Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα.



Ήταν εξόχως σημαντικά όλα όσα κατήγγειλαν στην εκπομπή του Alex Jones. Από την πλευρά του ο Jones καυτηρίασε μεταξύ άλλων και την προβοκατόρικη δράση των υποτιθέμενων αναρχικών "κουκουλοφόρων" και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τα σχέδια της παγκόσμιας νεοταξικής χούντας.
Χαρακτηριστικά, είπε επί λέξει στο σημείο 20:10 του βίντεο: "Η παγκόσμια Νέα Τάξη θα πέσει, αν δεν μπορέσει να καταπιεί την Ελλάδα".
Δείτε οπωσδήποτε όλη την συνομιλία. Η οργανωμένη επίθεση στην Ελλάδα δεν μπορεί να αποκρυφθεί με τίποτα πλέον. Τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί. Ξέρουμε ποιός είναι ο εχθρός, ξέρουμε και τα όπλα του. Μένει μόνο να αγωνιστούμε. Πρώτα για μας και κατ' επέκταση για τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου, που το τέρας της διεθνούς σπείρας τραπεζιτών, θέλει να καταπιεί.
(Ευχαριστούμε την vasoula2908 για την μετάφραση. Η συμβολή της είναι πάντα πολύτιμη).

makis-g.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα