Κούπερ και Σόλιντ… πρωτοσέλιδο για Ολυμπιακό

13:54 25/5/2012 - Πηγή: 24wro
Κούπερ και Σόλιντ είναι τα δύο ονόματα που εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα των προτιμήσεων του ...
Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης του Ολυμπιακού, για τη διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε.Αυτό που με κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθαρίζουν στις τάξεις των πρωταθλητών είναι ότι η επιλογή και η ολοκλήρωση της συμφωνίας με το νέο τεχνικό θα πραγματοποιηθούν βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχουν ήδη καθορίσει, δεδομένης
της έναρξης της προετοιμασίας στις 8 Ιουλίου και μόνο…
Ο Κούπερ και ο Σόλιντ είναι αυτοί που παραμένουν στο επίκεντρο των προσπαθειών, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να κάνουν τη… μεταγραφή προς τον Ολυμπιακό και μεταξύ των δύο, ο Ισπανός έχει το δικό του προβάδισμα, αφού και τα νέα από το Βέλγιο θέλουν τον Σόλιντ να συνεχίζει την καριέρα του στη Γάνδη.
Στη… δεύτερη σελίδα των υποψηφίων θα βρει κανείς τρία ονόματα και συγκεκριμένα αυτά του Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ (Λεβάντε), του Χοσέ Λουίς Όλτρα (Λα Κορούνια) και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (Γουίγκαν).
Στο μέτωπο των ανανεώσεων συμβολαίων, στον Πειραιά περιμένουν την απάντηση του Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ζήτησε και πήρε νέα παράταση. Και αυτό το γεγονός έχει ήδη αρχίσει να κουράζει τον κόσμο των ερυθρολεύκων. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Σουηδός θα δώσει την τελική του απάντηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά…
Τέλος, για την υπόθεση του Ιμπαγάσα εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη, αφού τότε θα βρεθεί στην Αθήνα ο Καμάνιο, εκπρόσωπος του παίκτη για τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα