Κατσουράνης: Καλύτερα την νέα χρονιά

21:15 8/7/2011 - Πηγή: 24wro
Καλύτερα από την περασμένη χρονιά...
αναμένεται να πάει ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής άσος των «πρασίνων» τόνισε στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και δήλωσε αισιόδοξος για την νέα περίοδο:  «Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι  θα πάμε καλά και μπορεί να πάμε να και καλύτερα απ’ όσο περιμένετε.
Πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, είμαστε 3 χρόνια μαζί και είμαστε δεμένοι. Ο Σισέ ήρθε στην Παιανία, μας χαιρέτησε και μας ευχήθηκε να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους. Έχουμε έναν προπονητή που κάνει καλή δουλειά, κάτι που έχει κάνει σε όλες τις ομάδες που δούλεψε».
Από την άλλη ο Ματίας Μπιαρσμίρ τόνισε πως επέστρεψε για να μείνει: «Επιστρέφω για να μείνω. Με βοήθησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και είμαι χαρούμενος».
Μπιάρσμιρ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Για τον Τζιμπρίλ Σισέ και την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Ματίας Μπιάρσμιρ κατά την αποχώρηση του «τριφυλλιού» για την Αυστρία. Ο Νορβηγός αμυντικός τόνισε πως ήρθε για να μείνει στους «πράσινους».
"Είναι πολύ σημαντικό το να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ έστω και στα προκριματικά. Είμαστε αισιόδοξοι πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν και θα ήθελα να παίξω αρκετά. Θα δουλέψουμε σκληρά στην Αυστρία αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε ο Μπιάρσμιρ και συνέχισε:
Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ο Σισέ μας αποχαιρέτησε και ήταν συγκινητική στιγμή. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
Ιωαννίδης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»
Για την νέα χρονιά και το δύσκολο έργο που αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Γιώργος Ιωαννίδης στο αεροδρόμια κατά την αποχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.
"Εύχομαι να ξεκινήσουμε με υγεία να κάνουμε μία καλή χρονιά και να τα καταφέρουμε με τις υποχρεώσεις μας στα προκριματικά του Ταάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι και το σημαντικότερο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να περάσεις σε μία τέτοια διοργάνωση όσο καλή ομάδα και να έχεις», τόνισε ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» και συνέχισε:
Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Ελπίζω να πάρω και άλλες ευκαιρίες από τις περσινές να τις αξιοποιήσω και να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Λεοντίου: «Έχω να αποδείξω πράγματα»
Να δείξει ότι αξίζει και μπορεί να ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θέλει ο Σωτήρης Λεοντίου όπως δήλωσε κατά την αποχώρηση του με την υπόλοιπη αποστολή για την Αυστρία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως πέτυχε το πρώτο του στόχο να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων» στην Αυστρία και πλέον θέλει να πείσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
Keywords
Τυχαία Θέματα